0
Evropske lige

FOTO: Twitter

DE BRUJNE ODBIO NOVI UGOVOR! Mančester siti u problemu, Belgijanac želi najveću platu u Premijer ligi!

Objavljeno: 04.01.21 u 16:45

Nakon što su ostvarili veliku pobedu u derbiju Premijer lige protiv Čelsija i oporavili se od problema koje im je izazvala korona, Mančester siti je doživeo novu ‘glavobolju’.

Belgijski reprezentativac, Kevin de Brujne, odbio je prvu zvaničnu ponudu kluba da produži ugovor, a kao razlog se navodi razočaranje ponuđenom platom.

Od Belgijanca veću platu u Sitiju ima samo Rahim Sterling. De Brujne je do sada primao 310.000 evra nedeljno, odnosno oko 345.000 evropskih novčanica sa svim bonusima. Tamošnji ‘Tajms’ piše da su ‘građani’ ponudili povišicu jednom od najboljih veznjaka Premijer lige, ali da ovaj nije bio zadovoljan.

PROČITAJTE JOŠ: NOVI TRENER PREDSTAVLJEN U TOPOLI: Krstajić i zvanično novi šef stručnog štaba!

Zapravo, priča se da je De Brujne nezadovoljan zbog toga što bi i dalje postojali fudbaleri u Engleskoj koji su daleko plaćeniji od njega. To su trenutno Pol Pogba koji prima 320.000 evra nedeljno, potom Kai Haverc sa 350.000 evra, Pjer Emerik-Obamejang i Mesut Ozil koji imaju 390.000 evra, a prvi među jednakima je David de Hea sa 415.000 evra.

Kada se podvuče crta, De Brujne zapravo želi da postane najplaćeniji igrač u Premijer ligi. On je izabran za igrača sezone, kao i za najboljeg vezistu Evrope, a godinama je neizostavan šraf u igri Gvardiolinog tima. Ove godine ima 12 asistencija na 18 utakmica.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter