2
Domaći fudbal

FOTO: FK Vojvodina

‘BIĆU SELEKTOR SRBIJE, ALI POD JEDNIM USLOVOM’: Nenad Lalatović najavio da bi mogao da preuzme ‘orlove’

Objavljeno: 04.01.21 u 10:50

Jedan od najboljih trenera u domaćem prvenstvu govorio je o mogućnosti da sedne na klupu nacionalnog tima.

Lični pečat, Nenad Lalatović je ostavljao u kom god klubu je radio, a sada se nada da bi jednog dana mogao da preuzme ‘orlove‘.

Po svom kvalitetu i po svemu što postižem kao trener, tako nešto zaslužujem, i siguran sam da ću, kad se kockice poklope i kada ja budem mogao da pravim selekciju, napraviti dobar rezultat sa A timom, rekao je Lalatović u intervjuu za ‘Objektiv‘.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Trener Vojvodine je istakao da mu je teško pao neodlazak reprezentacije na Evropsko prvenstvo.

– Lako je sad pričati i biti general posle bitke. Ljubišu Tumbakovića izuzetno cenim i moram da kažem da je jedan od mojih omiljenih trenera. Protiv Norveške je fenomenalno vodio naš tim i tada su ga svi hvalili i dizali u nebo. Očigledno je bilo velikih problema unutar tima pred utakmicu sa Škotima, trzavica, protivnik je ušao u meč čvršće, imao je veću želju… Ne znam, ne mogu da tvrdim da li bih ja uspeo da odvedem Srbiju na Evropsko prvenstvo, mislim da je Tumba imao malo bolju atmosferu da bi on uspeo. Ostaje veliki žal mene kao navijača naše reprezentacije i svakog Srbina jer smo mogli da gledamo naše momke na EURO, ali nadam se da ćemo otići na Mundijal u Katar, dodao je on.

Lalatović se osvrnuo na kraj polusezone i borbu koju je vodio za isplatu zarada njegovim igračima.

Ljudi pošteno rade i sasvim je okej da imaju pun frižider za Novu godinu i Božić, jednostavno, u 21. veku svi moraju da dobijaju platu. U svojoj borbi sam istrajao do kraja, uprava Vojvodine je prepoznala to što sam tražio od njih, shvatili su da sam u pravu, ispoštovali i isplatili sve što pripada igračima, a pogotovo zaposlenima u klubu, koji imaju male plate, a koji svoj posao rade mukotrpno i pošteno. Drago mi je što su i oni praznike dočekali za bogatom trpezom, poručio je Lalatović za ‘Objektiv‘.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOT SPORTSKE VESTI (@_hotsport)

0
0

2 Komentara

  1. Taman jos i on da je u FSS,e to je bas ono sto nedostaje! Sve moj do mojega ,cerga bi bila kpompletna plus izdajnik Bjeka!
    Da se ja pitam prvo bih isterao drogerase iz FSS koji su vec iz Zvezdine stale prebaceni u Kucu fudbala jer su bogatije jasle. E, jos samo Lalat treba. On nije ni svestan da ni jena normalna organizacija koja drzi do sebe ne bi uzela takvog droganervozusa da bilo sta radi kao javni posao.Pre svega on je dokazani mrzitelj Partizana i kao takav ne moze uopste „prici“ bilo kojoj selekciji kao tener. Za to treba imati i moralne sportske kvalitete. On namerno gubi meceve protiv Cerge a protiv Partizana huska svoje igrace da igraju na zivot i na smrt. I sad bi takav mrzitelj Partizana pozeleo da vodoi Reprezentaciju. Ne ulazim u njegove strucne kvalitete, ali ih posebno i ne cenim,to cu raditi kad posteno pobedi svoju Cergarku. I kad budem video da se ocistio od opijata!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter