0
Kladionica

SOCCER TIKET DANA: Nedelja je rezervisana za Italijane, a ovo je naša dobitna kombinacija!

Objavljeno: 03.01.21 u 10:20

U nedelju je na repertoaru italijanska Serija A, a mi smo sa našim beting partnerom Soccer kladionicom spremili nekoliko zanimljivih kombinacija za vas!

12.30 Inter – Krotone

Pobeda u Veroni je sedma vezana za Inter i očekuje se nastavak tog niza. Lukaku i Martinez deluju nezaustavljivo, pa je teško zamisliti da odbrana Krotonea sa njima može izaći na kraj. Gosti su u prošlom kolu savladali Parmu i prepustili su „fenjer” Torinu, što je sigurno vratilo optimizam Stropi i njegovim igračima. Ipak, Krotoneu predstoji teška borba za opstanak, a u proseku primaju više od dva gola u gostima. Inter želi titulu i utakmice ovog tipa mora rešavati uspešno.

Predlog: 1&3+ (1.60)

15.00 Atalanta – Sasuolo

Atalanta se razigrala kod kuće. Savladali su Fiorentinu (3:0), pa Romu (4:1), ali su u gostima vezali četiri remija, što se odražava na položaj. Sasuolo je visoko pozicioniran i poraz od Milana su nadoknadili pobedom u Đenovi nad Sampdorijom. Reč je o dve izuzetno ofanzivne ekipe, što i njihove međusobne utakmice mogu najbolje potvrditi. Svakako se ponovo očekuje efikasan duel i nadamo se da nas Gasperini i De Zerbi neće izneveriti.

Predlog: GG (1.52)

15.00 Fiorentina – Bolonja

Fiorentina je savladala Juventus zahvaljujući dobroj igri svih linija tima, a posebno treba istaći dobru igru našeg Vlahovića. Sada je imperativ te bodove potvrditi kod kuće, ali sumnjamo da će ova utakmica biti laka za domaćina. Bolonja odavno nema pobedu, to stvara određeni pritisak na stručni štab i igrače, ali je dobro što na poslednje tri utakmice nemaju poraz, te da su bili prilično efikasni. Medel je najavio odlazak i moguće je da karijeru nastavi u Boki.

Predlog: 1X&GG (2.15)

15.00 Kaljari – Napoli

Napoli je u padu forme. Porazi od Intera i Lacija i remi sa Torinom su potvrda. Jasno je da moraju slaviti na Sardiniji ili će Gatuzo upasti u ozbiljne probleme. Borbenost koja je krasila goste je izostala na prethodne tri utakmice i to je osnovni uzrok loših rezultata. Kaljari dugo nema pobedu i često deli bodove. Na utakmici u Rimu su postigli dva gola, ali su primili jedan više i ukoliko se ne poprave u odbrani, poraz od tradicionalno neugodnog protivnika neće izbeći.

Predlog: G2+ (1.48)

15.00 Parma – Torino

Minut je delio Torino od pobede u Napulju, ali se Đanpaolo morao zadovoljiti bodom. Problem je što je njegova ekipa sada na začelju tabele i što ima svega jednu pobedu, a uprava i dalje sedi skrštenih ruku. Jedino što su uradili je produžetak ugovora Belotiju i najavili da će stići pojačanja, samo nisu rekli kada. Parma takođe igra ispod očekivanja. Poslednju pobedu su zabeležili krajem novembra, a uz Juventus su ekipa sa najviše remija u Seriji A (2-6-6).

Predlog: I<II (2.00)

15.00 Roma – Sampdorija

Ako zanemarimo poraz u Bergamu, možemo reći da Roma igra prilično dobro u ovom periodu, najviše zahvaljujući Džeku. Treba dodati da domaćin konačno igra ofanzivno i da na njihovim utakmicama viđamo dosta golova. Sampdorija je imala uspon, pa su pobedili Veronu i Krotone, a onda je De Zerbijev Sasuolo vratio Ranijerija u sumornu realnost. Tradicija nam neće biti od koristi, s obzirom da je poslednjih godina učinak dosta izjednačen.

Predlog: 1&2-3 (3.70)

UKUPNA KVOTA 57.27 – ANALIZU MEČEVA I KVOTE OBEZBEDIO NAŠ BETING PARTNER SOCCERBET!

*Kvote su podložne promenama

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HOT SPORTSKE VESTI (@_hotsport)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter