0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: KK Partizan NIS

SAŠO FILIPOVSKI: „Danas smo teško igrali, imali smo samo četiri beka u rotaciji! (VIDEO)

Objavljeno: 03.01.21 u 21:15

Filipovski zadovoljan posle važne pobede u gostima!

Igrači Partizana danas su slavili protiv ekipe Splita u gostima, rezultatom 74:86.

Na konferenciji za medije održanoj posle utakmice, trener Partizana je istakao da je njegova ekipa imala četiri beka u rotaciji i da je bilo veoma teško da odigraju ovu utakmicu.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

– Drago mi je da sam u Splitu posle dugo vremena i baš je lepo videti ove mlade igrače Splita, koji stvarno izgledaju lepo i to je dobar materijal i dobra perspektiva. Danas smo teško igrali, zbog toga što smo imali samo četiri beka u rotaciji. Bili smo bez Zagorca i Pejdža i sa četiri beka nam je bilo vrlo teško da odigramo. Novica nam je pomogao u nekoliko minuta na poziciji tri – izjavio je trener Partizana.

Filipovski je naglasio da je sretan zbog pobede i da je ogromna šteta što nema publike.

– Teško gostovanje i putovanje i srećan sam što smo pobedili. Splitu bih poželeo da nastave sa ovakvim radom i baš mi je drago što se košarka ovde vraća. Šteta što nema publike, sigurno bi došli i pomogli svojim igračima – zaključio je Filipovski.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter