0
Kladionica

SOCCER TIKET DANA: Odlična ponuda ove subote, ovo su naši predlozi!

Objavljeno: 02.01.21 u 13:10

Interesantna ponuda ove subote, igraju Nemci, a mi smo sa našim beting partnerom Soccer kladionicom spremili nekoliko zanimljivih kombinacija za vas!

15.30 Keln – Augzburg

„Jarčevi” su u Dortmundu i Lajpcigu osvojili čak četiri boda, ali za njih problem predstavljaju utakmice koje igraju u Kelnu. Tada su u „obavezi” da napadaju, što rivalima daje dovoljno prostora da ih iznenade. Augzburg ima igrače sposobne da to urade i zbog toga nisu bez šansi. Ne igraju dobro na poslednjim utakmicama, ali možda su se konsolidovali tokom pauze. Sigurno će pokušati da pobede.

Predlog: 3+ (1.95)

15.30 Arminija – Borusija M.

Arminija je u Gelzenkirhenu osvojila tri veoma bitna boda i sa više optimizma ulazi u sledeću utakmicu. Komšijski derbi donosi neizvesnost jer gosti dolaze bez Tirama, koji je suspendovan pet mečeva u ligi, plus jedan u kupu, a već ga je odradio. Za utehu, vratio se reprezentativni vezista Hofman, ali to nije isti profil igrača. Zaigraće i Plea posle pauze od desetak dana, što „ždrepcima” daje nadu da će postići gol.

Predlog: I1+&II2+ (2.50)

15.30 Ajntraht – Bajer L.

Ajntraht je pobedom u Augzburgu prekinuo seriju od tri remija, uz poraz u Volfzburgu, pa nastavlja lov na mesto koje vodi u Ligu Evrope. Da imaju bolju odbranu, sigurno bi već bili na tim mestima na tabeli. Sigurno se tresu pred dolazak „farmaceuta” koji žele da se iskupe za nesrećan poraz od Bajerna (prvi u sezoni) u samom finišu. Nisu zaustavili Levandovskog, sada je pred njima još jedan ubojiti strelac Andre Silva.

Predlog: G2-3 (2.15)

15.30 Hofenhajm – Frajburg

Pobedu u Menhengladbahu fudbaleri Hofenhajma brzo su „neutralisali” u kupu pošto ih je na njihovom terenu izbacio (posle penala) Grojter Firt, a mogao je i u regularnom toku, ali je Zeguin u 90+4 promašio jedanaesterac. Treneru Henesu kup i nije bio toliko bitan jer što pre želi beg sa dna. Posle dva remija, Frajburg je ostvario tri uzastopne pobede! Najavili smo renesansu jer čim se uozbilje, postaju opako težak protivnik.

Predlog: I2+vII2+ (1.30)

15.30 Verder – Union

Kada je bilo najpotrebnije, fudbaleri Verdera su pobedili i to direktnog konkurenta u Majncu. Pre toga, ni bod nisu uspevali da osvoje, ali bi još jednim trijumfom Veljković i drugovi napravili zaista veliki  „trokorak”. Union se i dalje odlično drži u ligi, dok je u kupu iznenađujuće eliminisan u Berlinu 2:3 od drugoligaša Paderborna. Videćemo da li je to najava dublje krize ili samo trenutna slabost.

Predlog: GG (1.72)

UKUPNA KVOTA 23.44 – ANALIZU MEČEVA I KVOTE OBEZBEDIO NAŠ BETING PARTNER SOCCERBET!

*Kvote su podložne promenama

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOT SPORTSKE VESTI (@_hotsport)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter