0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: Youtube screenshot

PAVIĆEVIĆ PRED DERBI SA IGOKEOM: „Moramo dobro da se spremimo, igramo protiv ekipe koja je u poslednjem svom meču slavila protiv Crvene zvezde!“ (VIDEO)

Objavljeno: 02.01.21 u 14:10

Košarkaši Mornara prvi meč ove sezone igraju protiv Igokee u okviru 13. runde regionalne ABA lige.

Sjajno su igrali izabranici Mihaila Pavićevića na kraju 2020. godine i vezali su dve pobede protiv Cedevita Olimpije u Ljubljani i onda protiv Borca u Čačku.

– Pre prvog treninga u 2021. godini, vladalo je pravo praznično raspoloženje, što zbog Nove godine što zbog dve značajne pobede krajem decembra, ali i zbog kompletno dobre atmosfere koja vlada u klubu. Rekao sam igračima i posle Čačka da su zaslužili da se raduju, kao i da to radovanje, nažalost, mora kratko da traje, jer nas očekuje derbi sa Igokeom – izjavio je Pavićević.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

On je pričao i o kvalitetu njihovog narednog rivala.

– Već u najavi za ovu sezonu, u prelaznom roku, Igokea je stavila do znanja kakvi su joj ciljevi. Dovođenjem kvalitetnih igrača istakli su kandidaturu za plasman u polufinale ABA lige. Na osnovu prikazanog i ostvarenog imaju pravo da se nadaju i veruju da mogu do cilja. Radi se o ekipi koja je na svom terenu u poslednjem meču, nadigrala Crvenu zvezdu. Očekuje nas izuzetno teška utakmica u kojoj moramo biti maksimalno fokusirani od prvog do poslednjeg minuta. Moramo da se dobro spremimo za utakmicu koja sledi. Izuzetno cenim ekipu Igokee, ali iskreno, najviše cenim ekipu koju treniram – rekao je Pavićević.

Pavićević je naglasio da je najbitnije da njegova ekipa odigra na svom prepoznatljivom nivou.

– Pokušaćemo da igramo onako kako možemo i umemo. Očekujem novi trijumf, jer su svi koji su pratili partije Mornara u sezoni koja je u toku, mogli da se uvere da posedujemo veliki kvalitet i potencijal u oba pravca. Naravno, uz uslov da smo fokusirani i borbeni od prvog do poslednjeg minuta. Mnogo puta sam čestitao igračima tokom sezone. Sada uoči duela sa Igokeom, mogu da kažem da su sami krivi što svi očekuju novi trijumf Mornara jer su podigli lestvicu na daleko viši nivo zaključio je trener Mornara.

Mornar u nastavku sezone, osim obaveza u ABA ligi, očekuje i TOP 16 faza Evrokupa. Oni će se za mesto u četvrtfinalu boriti protiv Andore, Uniksa iz Kazanja i Gran Kanarije.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter