0
Evropske lige

FOTO: Twitter screenshot

MURINJO I TOTENHEM SLAVILI BEZ VEĆIH PROBLEMA: Sjajnu utakmicu domaćina obeležio je jubilej Sona! (FOTO)(VIDEO)

Objavljeno: 02.01.21 u 15:55

Totenhem slavio bez većih problema!

U okviru 17. kola engleske Premijer lige sastali su se fudbaleri Totenhema i Lidsa. Izabranici Žoze Murinja slavili su rezultatom 3:0 (2:0).

Izabranici Marsela Bjelse su krenuli ofanzivno i uspostavili su terensku inicijativu, ali ipak u vodstvo su prvi došli igrači Totenhema.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Igrao se 29. minut kada je sudija nakon konsultacija sa VAR sobom svirao penal za domaćina. Siguran izvođač bio je Hari Kejn za vodstvo od 1:0.

Nije se dugo čekalo na drugi pogodak Totenhema, igrao se 43. minut kada je na asistenciju Hari Kejna, Heung Min Son savladao golmana gostiju i duplirao prednost. Ovo je bio 100. pogodak za sjajnog Koreanca u dresu Totenhema.

Početkom drugog poluvremena Totenhem je nastavio tamo gde je stao. U 50. minutu posle kornera, najbolje se u šesnaestercu snašao Tobi Aldervajd i postavio je konačnih 3:0 za domaćina.

Sjenu na sjajnu partiju ekipe iz Londona, stavio je desni bek Doerti, koji je u samom finišu meča dobio drugi žuti karton i morao je da napusti teren ranije.

Totenhem u narednom kolu gostuje ekipi Aston Vile, dok Lids dočekuje Brajton.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter