0
Evropske lige

FOTO: Twitter

MAURISIO POKETINO DOŠAO U PARIZ: Očekuje se promocija Argentinca na ‘Parku prinčeva’

Objavljeno: 01.01.21 u 14:57

Maurisio Poketino je prema informacijama iz Francuske stigao u Pariz gde se očekuje da preuzme kormilo Pari Sen Žermena.

Argentinski trener, koji je bez posla već godinu dana, po odlasku sa klupe Totenhema, na mestu trenera ‘svetaca’ naslediće Nemca Tomasa Tuhela.

Očekuje se da klub u najskorije vreme objavi dolazak argentinskog stručnjaka koji je dve godine kao igrač proveo u klubu sa Parka prinčeva’.

‘As’ prenosi da će se Poketino veoma brzo naći i u trening centru kako bi nadgledao trening ekipe uoči debija 6. januara sa Sent Etjenom.

Pretpostavlja se da će se Argentinac obratiti medijima kasnije tokom dana pošto i definitivno potpiše ugovor sa Francuzima.

Ostaje da se vidi kakve su mu namere u januarskom prelaznom roku.

Mediji u Francuskoj najavljuju da bi mogao da dovede neke od igrača sa kojima je sarađivao, poput Kristijana Eriksena iz Intera, ali u svakom slučaju imaće podršku uprave kluba sa popriličnim budžetom.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HOT SPORTSKE VESTI (@_hotsport)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter