0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

ZVEZDA IZABRALA NAJBOLJE: Borjan i Katai dobili priznanja!

Objavljeno: 31.12.20 u 10:50

Kapiten Crvene zvezde Milan Borjan proglašen je za najboljeg igrača crveno-belih u 2020. godini, dok je gol Aleksandra Kataija protiv Slovana iz Libereca najlepši u jesenjem delu sezone.

Ponosan je bio Milan Borjan zbog priznanja u oštroj konkurenciji.

– Želeo bih da se zahvalim na priznanju. Za mene je ovo potvrda da treba da radim još jače i bolje. Želim da nastavimo da ređamo uspehe, kao što smo to činili i do sad. Zahvalio bih se saigračima, stručnom štabu, upravi i mojoj porodici koja je uz mene i od koje imam maksimalnu podršku – rekao je Borjan.

Sa osmehom je Aleksandar Katai govorio o svemu što je Crvena zvezda uradila u jesenjem delu sezone, ali i o tome koliko je srećan zbog priznanja.

– Drago mi je zbog priznanja, ali i zbog toga kakvu polusezonu imamo iza sebe. Odradili smo fantastičan posao i nećemo tu stati, već ćemo nastaviti da radimo i da se trudimo maksimalno. Nadam se da će prolećni deo sezone biti još bolji. Što se tiče meča sa Slvoanom, to je bila jedna od naših najboljih utakmica, gde smo sjajno ušli u meč, o čemu svedoči i rezultat. Mnogo mi je drag taj pogodak i zahvalio bih se za priznanje koje sam dobio – rekao je Katai.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter