0
Kladionica

SOCCER TIKET DANA: Poslednja dobitna kombinacija u ovoj godini je spremna!

Objavljeno: 31.12.20 u 11:58

U četvrtak 31.12. nas očekuje poslednji tiket u 2020. godini, a zajedno sa našim beting partnerom Soccer kladionicom, izdvajamo nekoliko interesantnih duela i nadamo se da će kombinacija biti dobitna.

14.00 Atletik Bilbao – Real Sosijedad

Baskijski derbi domaćin dočekuje u boljem raspoloženju. Donekle je popravio formu i probio se u sredinu tabele. Sosijedad je totalno pao jer posle dva remija, zaređao je sa tri poraza: Barselona, Levante i Atletiko. Dakle, izgubio je dva derbija i definitivno će biti presrećan ako se plasira u Ligu šampiona. Mada, sve je pod znakom pitanja ako nastave u ovom, zaista neuspešnom, tempu. Očekivan, ali preveliki pad.

Predlog: X&2-4 (2.45)

16.15 Osasuna – Alaves

Gol Brašanca sa 60 metara bio je dovoljan Osasuni da osvoji bod uLečeu, gde je vodila 1:0 i 2:1, ali nije uspela da pobedi. Bar je prekinula seriju poraza. Ukoliko pobedi Alaves, imaće čemu da se
nada jer su joj tri boda i te kako potrebna kako bi probili barijeru koja ih sputava. Alaves igra na mahove, u serijama – čas dobro, čas loše i čovek ne može da ih uhvati ni za glavu ni za rep. Jasno je samo jedno – do kraja sezone boriće se za opstanak.

Predlog: X-1 (5.70)

17.00 Al Ain – Al Džazira

Al Ain nije iskoristio domaći teren u prošlonm kolu da se dodatno umeša u vrh. Remizirao je sa Kalbom (1:1). Ima prilično neubedljiv napad tim za koji igra 19-godišnji vezista iz Srbije Andrija Radovanović. Osim Laba (8/4) niko drugi od centarforova se nije upisao u listu strelaca. Miloš Kosanović i njegova Al Džazira bi to mogli da iskoriste. Mada i njima nikako da Bruno proradi, ali Makbut i Al Ameri su sjajni.

Predlog: X2&2+ (1.67)

UKUPNA KVOTA 23.32 – ANALIZU MEČEVA I KVOTE OBEZBEDIO NAŠ BETING PARTNER SOCCERBET!

*Kvote su podložne promenama

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HOT SPORTSKE VESTI (@_hotsport)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter