0
Evropske lige

FOTO: Twitter screenshot

INTERESANTNA UTAKMICA ZA KRAJ GODINE: Osasuna i Alaves podelili bodove!

Objavljeno: 31.12.20 u 18:45

Uzbudljiva utakmica za kraj 2020. godine.

Fudbaleri Osasune i Alavesa odigrali su poslednji meč ove godine u La ligi. U poslednjem meču 16. kola rezultat je bio 1:1 (0:0).

Domaćini su veoma nervozno ušli u utakmicu i već u 8. minutu golman Ruben je zaradio direktni crveni karton nakon što je oštro startovao nad protivničkim igračem.

Domaći tim, iako je igrao sa igračem manje bio je ofanizivniji i nagrada za hrabru igru stigla je u 68. minutu kada je Roberto Tores doveo domaćine u vodstvo.

Nije dugo trajalo slavlje domaćina, pošto su gosti nakon 7 minuta stigli do izjednačenja. Sudija je nakon konsultacije sa VAR sobom pokazao na jedanaesterac. Siguran izvođač bio je Lukas Perez.

Darko Brašanac je ovaj meč odgledao sa klupe.

Osasuna je ovim remijem došla do trinaestog boda, ali se idalje nalaze u zoni ispadanja, dok Alaves ima 18 bodova  i trenutno je na 13. poziciji.

Osasuna prvu utakmicu igra u 2021. godini igra u gostima kod Real Sosijedada, dok Alaves dočekuje lidera prvenstva, ekipu Atletika Madrida.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter