in , ,

ZAVRŠEN ŠTRAJK FUDBALERA BORCA! FSS pomogao Čačanima, igrači poručuju: ‘Veliko hvala’

Fudbaleri Borca iz Čačka pre nekoliko dana stupili su u štrajk, zbog kako kažu neisplaćenih dugovanja od strane kluba, međutim ta situacija je na putu da se razreši.

Borcu je u pomoć priskočio Fudbalski savez Srbije (FSS) koji je na molbu sportskog direktora Vladimira Stanisavljevića klubu uputio finansijsku pomoć.

Igrači su okončali štrajk, dobili su jednu mesečnu zaradu, a ispred igrača se oglasio kapiten Lazar Obradović.

– Svi znaju u kakvoj situaciji se nalazimo. Nije nam nimalo prijatno. Veliko hvala FSS i predsedniku Slaviši Kokezi i sportskom direktoru Matijaševiću što su pomogli koliko su mogli. Njihova namera je časna i poštena. Nadam se da će se naša situacija rešiti i da ubuduće nećemo imati ovakvih problema. Savezu hvala na pomoći – rekao je Obradović.

Sa druge strane, sportski direktor Stanisavljević je pokušao da objasni šta se to sve dešavalo.

– U svojstvu odgovornog lica morao sam da se obratim čelnicima Kuće fudbala za pomoć pri rešavaju ovako akutnog problema. Igrači su dobili platu koju su zaradili, a nadam se da će Borac u doglednoj budućnosti uz sponzore i grad izbeći da se ikada viđe nađe u ovakvim pričama – rekao je on u izjavi za ‘Mozzartsport’.

Borac je trenutno petoplasirana ekipa u Prvoj ligi Srbije sa 26 osvojenih bodova, devet manje od Kabela iz Novog Sada koji se nalazi na drugom mestu koje vodi u Superligu naredne sezone.

Autor: HotSport

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

INGRAM O ‘OBRVI’: Samo se pričalo o trejdu, nismo imali želju da treniramo! (VIDEO)

SOCCERBET: BMW Gran Coupe za SOCCER šampiona sa najdužim tiketom!