in ,

VAZURA OTVORENO O STATUSU HOLENDERA: ‘Mi ćemo njega otkupiti!’

Trener Aleksandar Stanojević najavio je da stiže pojačanje, a evo šta kaže Vazura!

Partizan je vidno imao problema u završnici svojih napada, što ih je koštalo nekolicine bodova u jesenjem delu prvenstva. Trener Stanojević najavio je dva pojačanja, a jedno od tih će sigurno biti na poziciji samog špica.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Ono što nije bilo poznato jeste status Filipa Holendera u redovima srpskog velikana.

‘Sa Filipom Holenderom smo jako zadovoljni i gotovo smo doneli odluku da ga otkupimo. To je igrač koji je svoj status i našu odluku zaslužio doprinosom timu, radom i zalaganjem i uvereni smo da će njegova priča ići slično kao sa Umarom Sadikom. Zato ćemo ga otkupiti od Švajcaraca i potpisati ugovor, jer je i on prezadovoljan u Partizanu, svestan je da je u velikom klubu i da je dobio šansu da se pokaže u pravom svetlu. Smatramo da je to dobar posao, jer se radi o igraču koji je standardni reprezentativac Mađarske i koji će narednog leta učestvovati na Evropskom prvenstvu, što će mu ekonomski značajno podići cenu od novca koji bude uložen u njega!’ – zaključio je Miloš Vazura.

Ukoliko se obistine reči gospodina Vazure, Partizan će za otkup usluga Filipa Holendera morati da plati oko 450.000 evra.

IZVOR: Telegraf.

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

VELIKA BROJKA: Zvezda predstavila svojih 40 reprezentativaca!

PLEJ NIJE NAŠAO MESTO U ZVEZDI: Prešao na pozajmicu u FMP! (VIDEO)