0
Kladionica

FOTO: Soccer.rs

SOCCERBET: BMW Gran Coupe za SOCCER šampiona sa najdužim tiketom!

Objavljeno: 30.12.20 u 16:35

Španija ima Barselonu i Real, Engleska Liverpul, Italija Juventus, a srpsko klađenje Pavla Gavrića!

Ovaj čovek ima i zvanično najduži tiket! U promociji Kladionice SOCCERBET ‘Produži tiket jer dužina je bitna’ – on je apsolutni pobednik.

Na tiket od 50 dinara pogodio je fenomenalna 24 para i neverovatnu kvotu 6.757.07! Tako je uz SOCCER Bonus od 90%, ukupno osvojio sjajnih 641.922,05 dinara. A kako je njegov tiket bio NAJDUŽI, dobio je i fenomenalni auto od SOCCERBET-a kakav svako sanja da ima, BMW
Gran Coupe! Automobil kakav pravi šampion i treba da vozi, jer SOCCER zna da prepozna najbolje.

FOTO: Soccer.rs

O tome kakav je Pavle majstor klađenja dovoljno govori činjenica da je odigrao tiket koji bi retko ko i pokušao. Kombinacija utakmica od 15. pa sve do 25. novembra! Sve je počelo od reprezentacija, širilo se preko klubova, a endorfin na maksimum postavila je Liga šampiona! I ispostavilo se da mu je ovo bila vrhunska strategija – danas je u njegovim rukama ključ od ovog sjajnog automobila.

A vi ostali nas pratite i dalje jer je ‘Produži tiket jer dužina je bitna’ bila je samo jedna od promocija Kladionice SOCCERBET. U narednom periodu već imamo nove promocije koje će obradovati mnoge uz poruku ‘Pravi igrači, na pravom mestu’.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter