0
Kladionica

SOCCER TIKET DANA: Bogata sreda je pred nama, a mi se nadamo ‘kiši’ golova

Objavljeno: 30.12.20 u 11:00

Praznici su uslovili pomeranje utakmica njkvalitetnijih liga s vikenda na radne dane, pa danas iz bogate ponude, zajedno sa našim beting partnerom Soccer kladionicom, izdvajamo nekoliko interesantnih duela.

17.00 Granada – Valensija

Da na Los Karmenesu nije izgubila od Valjadolida, Granada bi mogla da bude zadovoljna saldom ostvarenim na svom stadionu. Ne postiže puno golova, još manje prima. Takvim stilom igre uspela je da se održi u gornjem delu tabele sa ambicijom da ponovo zaigra u Evropi. Pobeda je za ‘slepe miševe’ misaona imenica. Ređaju poraze i remije i već su među klubovima koji će morati da se bore za opstanak. Surovo, ali istinito.

Predlog: GG (1.82)

19.15 Atletiko Madrid – Hetafe

Pobedom u San Sebastijanu, ‘jorgandžije’ su svima jasno najavile žestoku borbu za titulu. Pobedio ih je samo Real, retko ko im daje gol (pet na 13 utakmica!) i to je osnova na kojoj Simeone gradi šampionske snove. Vratio se i Dijego Kosta pa su ubojitiji u napadu. Hetafe se svojski trudi da uhvati priključak sa timovima koji zauzimaju pozicije koje su, ne tako davno, bile njihove. U sredini su tabele, što ne zadovoljava njihove apetite.

Predlog: 1&I<II (2.80)

19.15 Selta – Ueska

Trener Argentinac Kude preporodio je Seltu koja postaje kandidat za LE! Do pre par nedelja, smešila im se grčevita borba za opstanak. Proradili su ključni igrači i od kako igraju rasterećenije, sastavili su tri pobede na Balaidosu, gde još nemaju remi (4-0-3). Simpatična Ueska i dalje nema sreće, a bodovi joj isparavaju na volšeban način. Na gostovanjima su bez pobede, ali imaju pet remija i tri poraza. U proseku, primaju tačno dva gola, a postižu jedan.

Predlog: D2+ (1.85)

19.00 Totenhem – Fulam

Fulam je vezao četiri remija, o pobedi kao da i ne razmišljaju. Mitrović je protiv Sautemptona ušao sa klupe i imao je jedan solidan pokušaj za postizanje gola. Da je ušao ranije, sigurno bi više namučio Mekartija, nego što su Kavaljero i Lokman, ali Parkerova odluka je takva kakva jeste. Murinjo će od starta napasti iz svih oružja. Nema razloga da čeka protiv jedne od najslabijih ekipa u ligi, protiv koje Totenhem ima izuzetno dobar učinak (8 0-1) poslednjih godina.

Predlog: H1 (2.40)

21.00 Njukasl – Liverpul

Njukasl ne igra bolje na svom terenu koliko bi se to od njih očekivalo, a Liverpul igra neočekivano slabo u gostima. Tek u Londonu su nesrećnom Kristal Palasu (7:0) naplatili četiri prethodna remija na strani. Klopov tim ima pet vezanih pobeda nad ovim protivnikom, na 4/5 su postizali najmanje tri gola. Na tri je i Njukasl postizao gol, tako da dobijamo dosta elemenata za kombinovanje. Klopu se povredio Matip, jedini preostali zdravi štoper u timu.

Predlog: 2&2+ (1.45)

UKUPNA KVOTA 32.81 – ANALIZU MEČEVA I KVOTE OBEZBEDIO NAŠ BETING PARTNER SOCCERBET!

*Kvote su podložne promenama

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOT SPORTSKE VESTI (@_hotsport)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter