0
Evropske lige

FOTO: Twitter/printscreen

RONALDOVA PORODICA NOSI PRAVO BOGATSTVO NA SEBI: Fudbaler Juventusa pokazao sat sa 600 dijamanata, a njegov sin (10) nakit od pola miliona evra (FOTO)

Objavljeno: 30.12.20 u 10:15

Mnogi su zbog skupocenog nakita osudili jednog od najboljih fudbalera današnjice.

Kristijano Ronaldo bio je glavna zvezda na svečanoj ceremoniji ‘Globe Soccer Awards’ u Dubaiju, gde je proglašen za najboljeg fudbalera veka.

Ronaldo je na dodelu nagrada došao sa verenicom Georginom Rodrigez i svojim najstarijim sinom Kristijanom Ronaldom Juniorom (10) i sve na njima prštalo je od luksuza, o čemu se možda i više govori sada, nego o samoj nagradi.

Tata i sin na sebi su imali verovatno najdragoceniji nakit koji poseduju.

Ronaldo je na ruci nosio jedan od najskupljih satova na planeti. U pitanju je časovnik koji je dizajnirao ‘Frenk Miler’ koji košta neverovatnih 1,5 miliona evra. Ovaj model ima 600 dijamanata i jedan je od najekskluzivnijih ikada i postoji u samo šest primeraka na celom svetu.

 

Pored sata, Ronaldo je na ruci imao prsten vredan nekoliko stotina hiljada evra i dijamantsku narukvicu.

Međutim, luksuzni nakit nije prošetao samo fudbaler Juventusa, već i njegov desetogodišnji sin. Na ruci dečaka zasijao je skupoceni sat sa dijamantima. Kako prenosi specijalizovana Instagram stranica ‘Sat na ruci’, desetogodišnji Kristijano Ronaldo Junior na nosio je najskuplji ‘Roleks’ na svetu.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Sat na Ruci (@sat_na_ruci)

Naslednik fudbalera Juventusa je na ruci imao sat čije kućište je izrađeno od 18-karatnog zlata i na kojem se nalaze dijamanti. Njegova cena je oko pola miliona evra.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOT SPORTSKE VESTI (@_hotsport)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter