0
Košarka

FOTO: PRINTSCREEN

‘IMAO JE DESET IZGUBLJENIH LOPTI, TO JE NEDOPUSTIVO’: Trener Denvera žestoko kritikovao Nikolu Jokića nakon poraza!

Objavljeno: 30.12.20 u 11:51

Košarkaši Denvera poraženi su na gostovanju Sakramentu, samo dan nakon trijumfa nad Hjustonom.

Nagetsi nisu imali dovoljno snage da dođu do pobede, falio im je i Džamal Marej koji se oporavlja od povrede lakta, a lošem rezultatu kumovale su i greške.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Radi se pre svega o podatku da su u ovom meču imali ukupno 20 izgubljenih lopti što je dovelo do neverovatnih 37 poena Kingsa. Polovinu izgubljenih lopti imao je centar Nikola Jokić, što se nije dopalo njegovom treneru Majklu Melounu.

– Te izgubljene lopte su definitivno mnogo uticale na to da izgubimo. Ukupno 20 izgubljenih lopti je dovelo do 37 poena protivnika. Nikola je imao deset, što je neprihvatljivo. Ne sme da ih ima toliko u jednom meču. Veliki je igrač, imao je još jedan tripl-dabl, ali deset izgubljenih, za njega…U poslednjoj četvrtini imali smo sedam izgubljenih lopti što je dovelo do 14 poena. Dobar tim ne pobeđuje sebe, ali kada bih to rekao dao bih nam kompliment, a mislim da ga sad ne zaslužujemo, jer trenutno nismo dobar tim, izjavio je Meloun posle meča.

FOTO: Twitter

Loše prvo poluvreme je uslovilo krajnji ishod, smatra Meloun.

– Druga četvrtina je bila sramna. Nedostajalo je truda, dobre odbrane, primili smo 42 poena, ukupno 74 u prvom poluvremenu. Kada bih rekao da su nas samo izgubljene lopte prodale, tako bih skrenuo pažnju sa naše odbrane. Da, igrali smo dobro treću četvrtinu, dali sebi šansu, poveli, ali nismo imali snage da to prenesemo i u četvrtu četvrtinu.

Na kraju, na pitanje gde je najviše škripalo u odbrani, imalo je sledeći odgovor:

– Povređivali su nas kad god su imali loptu! Primili smo 125 poena, 50 iz polja, 48 za tri poena, još 15 iz bacanja…Odbrana nam je trenutno jedna od najgorih. Tako da su nam naudili kad god su imali loptu u rukama, poručio je Meloun.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOT SPORTSKE VESTI (@_hotsport)

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter