0
Ostali sportovi

FOTO: VK Vojvodina

VOJVODINA POBEDNIK KUPA! Trijumf Novosađanki u finalu za prvi trofej u istoriji kluba!

Objavljeno: 29.12.20 u 17:15

VK Vojvodina je osvajač Kupa Srbije u ženskom vaterpolu za sezonu 2020/21!

Borbene devojke su trijumfom nad ZVK Palilula u finalnom duelu od 9:6 donele istorijski, prvi trofej u seniorskoj konkurenciji klubu iz Novog Sada. Posebnu čar ovom trofeju daje i činjenica da on predstavlja najlepši poklon za klub koji je ove godine proslavio 85 godina postojanja.

FOTO: VK Vojvodina

Godinama unazad Vaterpolo Klub Vojvodina se posvetio i predano radio na razvoju i afirmaciji ženskog vaterpola u Novom Sadu i Srbiji, i kao rezultat tog rada je došao pehar osvajača Kupa. Novosadski klub je godinama unazad iznedrio veliki broj vrhunskih vaterpolista, među kojima su i osvajači Olimpijade, Svetskih i Evropskih prvenstava, a devojke su ove godine napravile i dodatni iskorak i popele se na pobedničko postolje.

Nakon dolaska nove uprave 2018. godine zajedno sa četvoricom olimpijskih šampiona prvi rezultati su već vidljivi nakon dve godine, a iz uprave se nadaju da će u narednom periodu smognuti snage da naprave iznenađenje i u muškoj konkurenciji.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter