3
Domaći fudbal

YT screenshot

STANOJEVIĆ OTVORENO: ‘Dogovor je dugogodišnji, ali sumnjam da ću ostati!’

Objavljeno: 29.12.20 u 10:54

Partizan će sve karte baciti na stizanje Crvene zvezde.

Šef stručnog štaba fudbalskog kluba Partizan Aleksandar Stanojević, govorio je za medije o mestu selektora i svom ostanku u Partizanu.

‘Nemam tih ambicija. Trenutno stvarno nemam ambiciju da budem selektor i ne bih prihvatio taj poziv. Bukvalno jedina moja ambicija je vezana za Partizan!’ – rekao je Stanojević na pitanje da li je razmišljao o mestu selektora reprezentacije Srbije.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Takođe, potom je govorio o svojim ambicijama u Humskoj.

‘Poznavajući mene sa mojim karakterom, teško da će biti dugogodišnja. Dogovor je da bude dugogodišnja, ali bio je takav dogovor i prošlog puta, pa na kraju nije ispalo tako. Ja sam takav karakter, teško mi je da ostanem duže iz hiljadu razloga. Ali, eto vidite, valjda nešto napravim, pa se uvek vraćam na mesto uspeha!’ – zaključio je Partizanov trener.

IZVOR: B92

0
0

3 Komentara

  1. Trojanac bilo bi najbolje da odmah napustis Partizan.
    Povedi i Jojica Miljkovica,Obradovica ,Vazuru i Falji Ramadanija.
    Smece prodano odlazi.

    0
    0
    Odgovori
  2. Gospodine odmah napustite Instituciji koja vas je profilisaia. NISTE VI ZASLUŽILI DA RADITE U VELIKANU. PA BILISTE BEZ POSLA…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter