0
Evropske lige

FOTO: Twitter

RASTANAK STAO U NEKOLIKO REČI: PSŽ se šturim saopštenjem i zvanično oprostio od Tuhela

Objavljeno: 29.12.20 u 13:22

Tek nakon nekoliko dana, pošto je svima bilo jasno da Tomas Tuhel više nije trener PSŽ-a, oglasio se i klub.

Parižani nisu želeli da se opširno govore o sada već bivšem treneru:

– Nakon duboke analize sportske situacije, Paris Sen Žermen je odlučio da raskine ugovor sa Tomasom Tuhelom, navodi se kratko u saopštenju PSŽ-a.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Dalje je samo dodato da je Tomas Tuhel je postao trener u julu 2018. godine, vodio je tim 127 puta u svim takmičenjima, uz 95 pobeda, 12 nerešenih rezultata i 20 poraza (342 postignuta gola, 109 primljenih). Osvojio je dve titule, Kup i Liga kup, vodio je ekipu do prvog finala Lige šampiona u klupskoj istoriji.

Od Tuhela se oprostio i predsednik Naser Al Kelaifi.

– Želeo bih da zahvalim Tomasu Tuhelu i njegovom osoblju na svemu što su doneli klubu. Tomas je u posao uložio puno energije i strasti i naravno, setićemo se dobrih trenutaka koje smo delili zajedno. Želim mu sve najbolje u budućnosti, rekao je prvi čovek kluba.

Inače, naredna stanica u karijeri Tomasa Tuhela trebalo bi da bude Čelsi, dok je kluba ‘svetaca’ navodno rezervisana za Maurisija Poketina.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOT SPORTSKE VESTI (@_hotsport)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter