4
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

POTPUNO NEOČEKIVANO, ŠTA ĆE MU NA OVO REĆI CRNO-BELI: Vladimir Stojković sastavio najbolji tim Superlige u kojem su isključivo fudbaleri Crvene zvezde!

Objavljeno: 29.12.20 u 12:40

Golman Partizana Vladimir Stojković izabrao je idealan tim igrača iz Superlige Srbije, i to na zanimljiv način.

U tradicionalnom izboru ‘Večernjih novosti’, kapiteni klubova biraju najbolje igrače i prve zvezde reprezentacije.

Bira se najbolji reprezentativni sastav i najbolji tim godine u Superligi, a Stojkovićevih 11 iz domaće lige čine isklučivo fudbaleri Crvene zvezde.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Njegov idealan tim izgleda ovako: Borjan, Gobeljić, Degenek, Milunović, Rodić, Sanogo, Kanga, Katai, Ben, Ivanić i Falčineli.

Za fudbalera godine, iskusni čuvar mreže je izabrao Aleksandra Kataija.

– Uvek je orijentisan prema golu protivnika, uvek ima rešenje, fenomenalan je sa loptom. Konstantno napada prostor. Jednostavno, Aleksandar Katai zna da igra fudbal, naveo je Stojković.

FOTO: FK Crvena zvezda

Njegovo obrazloženje zašto je ovo uradio, bilo je kratko i ironično: ‘Sve pobeđuju i boljih nema, otud svih 11 iz Zvezde’.

Sa druge strane, kapiten Crvene zvezde Milan Borjan je u tim godine uvrstio Sašu Zdjelara i Takumu Asana iz Partizana, a za najboljeg u Superligi izabrao je Lazara Tufegdžića iz subotičkog Spartaka.

0
0

4 Komentara

  1. Posle ovog, raskid ugovora jer ima najveću platu i vratiti ga u matično jato za džabe,,, i odma smo jaći bez njega,,,,tj za njega,,,

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter