0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: KK Borac/Duško Radišić

MARKO MARINOVIĆ PRED MEČ SA MORNAROM: ‘Teško je igrati u ovakvim uslovima’

Objavljeno: 29.12.20 u 18:10

Trener košarkaša Borca Marko Marinović istakao da je Mornar u odličnoj formi, ali da će njegovi izabranici probati da pruže najbolju moguću partiju protiv ekipe iz Bara.

Čačanski tim će u sredu od 17 sati u dvorani kraj Morave dočekati Mornar u odloženom meču 4. kola ABA lige.

– Očekuje nas utakmica protiv Mornara, tima koji je u odličnoj formi i koji igra sjajno ove sezone u ABA ligi. Moram da istaknem da je lakše i bolje po nas što se meč igra u Čačku. Međutim, da pretim i da kažem da je Borac favorit u ovom duelu bilo bi nerealno. Mnogo je teško igrati u ovakvim uslovima, jer nije sigurno da li će neki meč biti odigran, ili pak ne. Nedostatak utakmica je stvarno veliki, kako ostalima, pa tako i nama. Ali verujem da ćemo meč protiv Mornara odigrati najbolje što u ovom momentu možemo – izjavio je Marinović za klupski sajt.

Košarkaš Borca Nenad Nerandžić imao je samo reči hvale o narednom rivalu.

– Mornar je kvalitetna ekipa koja je zadržala većinu igrača iz prethodne godine. Takođe, igrali smo u pripremnom periodu protiv Barana, a takođe i prošle godine, tako da se odlično poznajemo – rekao je Nerandžić.

Borac trenutno ima skor od 3-7, dok je Mornar na devet pobede i dva poraza.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter