0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: Borac/Duško Radišić

‘DA ODIGRAMO NAJBOLJE ŠTO MOŽEMO’: Čačani optimisti pred duel sa Mornarom

Objavljeno: 29.12.20 u 14:22

U odloženom meču 4. kola ABA lige u dvorani kraj Morave sastaće se domaći Borac i Mornar iz Bara (sreda, 17 časova).

Biće ovo drugi duel u kratkom vremenskom periodu za tabor Marka Marinovića. Naime, u nedelju veče Borac je na domaćem parketu savladao Split (90:69). Bio je to drugi trijumf Čačana u ovogodišnjem izdanju ABA lige, odnosno treći, ako se računa meč sa Koper Primorskom, koji je upisan službenim rezultatom 20:0.

Međutim, previše vremena za radovanje i sumiranje utisaka nema, jer u Čačak stiže novi kvalitetan tim.

– Očekuje nas utakmica protiv Mornara, tima koji je u odličnoj formi i koji igra sjajno ove sezone u ABA ligi. Moram da istaknem da je lakše i bolje po nas što se meč igra u Čačku. Međutim, da pretim i da kažem da je Borac favorit u ovom duelu bilo bi nerealno. Mnogo je teško igrati u ovakvim uslovima, jer nije sigurno da li će neki meč biti odigran, ili pak ne. Nedostatak utakmica je stvarno veliki, kako ostalima, pa tako i nama. Ali verujem da ćemo meč protiv Mornara odigrati najbolje što u ovom momentu možemo, izjavio je stareg tima Borca Marko Marinović.

FOTO: KK Borac/Duško Radišić

Nenad Nerandžić, jedan od najkonstantnijih igrača Borca ove sezone, pun je reči hvale o narednom rivalu.

– Mornar je kvalitetna ekipa koja je zadržala većinu igrača iz prethodne godine. Takođe, igrali smo u pripremnom periodu protiv Barana, a takođe i prošle godine, tako da se odlično poznajemo, dodao je Nerandžić.

Borcu je već dva puta polazilo za rukom da savlada tim Mihaila Pavićevića.

– Uspeli smo da ih pobedimo prošle, kao i ove godine, što nam daje samopouzdanje, jer znamo kako treba igrati protiv Mornara. Naravno, ulogu favorita prepuštamo protivniku, ali bez obzira na to, verujem da imamo čemu da se nadamo, optimističan je Nerandžić.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOT SPORTSKE VESTI (@_hotsport)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter