0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

‘CILJ JE DA DOSTIGNEMO 50 HILJADA AKTIVNIH ČLANOVA’: Predsednik Crvene zvezde se pismom obratio navijačima

Objavljeno: 29.12.20 u 12:15

Predsednik Fudbalskog kluba Crvena zvezda Svetozar Mijailović obratio se pismom navijačima i članovima kluba.

On se zahvalio navijačima na podršci u ovim teškim vremenima, čestitao im predstojeće praznike, ali i pozvao da postanu članovi kluba.

Pismo prvog čoveka kluba iz Ljutice Bogdana vam prenosimo u celosti:

– Poštovani članovi,

dragi zvezdaši,

Porodica je nukleus svakog društva i bez nje nema ni stabilnosti ni opstanka. Značaj porodice posebno dolazi do izražaja u teškim vremenima kakva je bila ova 2020. godina.

Zvezda je jedna velika i moćna porodica. Klub je uspeo da se održi i da postigne velike sportske rezultate u ovako turbulentnom vremenu iako nismo mogli da računamo na brojne prihode. Mnogo bitnije, nismo mogli da računamo na podršku naših vernih navijača, na tu ogromnu zvezdašku porodicu.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Međutim, upravo u takvim vremenima, naša porodica je pokazala snagu.

Očuvali smo instituciju članstva i uspeli da dođemo do gotovo 23 hiljade članova. Tužna je činjenica da nismo mogli da se revanširamo vernim navijačima Crvene zvezde time što bi sa tribina zajedno uživali u sjajnim igrama tokom jeseni u Ligi Evrope i novom plasiranju u prolećnu fazu UEFA takmičenja. Zbog toga želim da Vam se najiskrenije i od srca zahvalim na podršci koju smo sve vreme osećali, iako ste svi vi pojedinačno imali velikih briga u svom privatnom životu.

Naš cilj je da dostignemo broj od 50 hiljada aktivnih članova. Možda to deluje nerealno u ovom trenutku, ali u skladu sa renomeom, veličinom kluba i svim onim što smo postizali tokom prethodnih godina imamo za pravo da sada postavljamo najviše moguće ciljeve. Siguran sam da možemo da ih ostvarimo na identičan način na koji su i fudbaleri, na terenu, postizali fenomenalne rezultate: neprestanom borbom i ljubavlju prema crveno-belom dresu. Ponosni smo na svakog člana koji je sa nama prolazio i lepe i teške trenutke. Opet se pokazalo da biti zvezdaš jeste jedan od najlepših osećaja na svetu.

Drago mi je i što je svaki dinar od članstva transparentno otišao u zvezdinu Fondaciju koja za cilj ima da pomogne razvoju Kluba, a posebno Omladinskoj školi i veteranima. Zbog svega navedenog važno nam je da svaki zvezdaš bude uz svoj Klub i postane njegov član.

Fudbalski klub Crvena zvezda želi da nastavi zacrtanim putem, da ojača instituciju članstva i da pokaže da će iz ovakvih vremena izaći još stabilniji. Zvezda uvek misli na svoju publiku, na svoje verne navijače i trudiće se da im se oduži na pravi način.

Ovom prilikom Vas pozivam da ostanete uz svoj Klub i da u svom okruženju, ličnim primerom i onim što je, na naše zadovoljstvo, uradio naš tim ove jeseni, pokušate zajedno sa nama da uvećate ovu ogromnu Zvezdinu porodicu koja će Klub činiti još jačim i uspešnijim.

Postanite član našeg Kluba ili obnovite članarinu putem sajta www.budideozvezde.rs ili u Servisu za članstvo na zapadnoj tribini Stadiona “Rajko Mitić”.

Srećna Nova godina!

Hristos se rodi!

Puno zdravlja i sreće svakom članu naše veličanstvene i neponovljive Crvene zvezde, stoji u pismu Svetozara Mijailovića.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter