2
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

ZVEZDA PRAVI ‘ČISTKU’: Kapiten i još trojica dobili dozvolu da napuste tim!

Objavljeno: 28.12.20 u 12:10

Njihovo je otkucalo na stadionu ‘Rajko Mitić’!

Na ‘Marakani‘ se pravi čistka, a ako je verovati pričama koje kruže oko našeg najvećeg stadiona, u pitanju su četiri igrača, za koje se samo čeka ponude. U pitanju su Milan Pavkov, Veljko Simić, Aleksa Vukanović i pomalo neočekivano Marko Gobeljić.

Veljko Simić ove sezone uopšte nije dobijao šansu. Odigrao je svega nekoliko minuta u Superligi Srbije, dok je u Kupu Srbije bio starter na jednoj od utakmica.

Što se tiče Milana Pavkova, čini se da je rastanak mogao i trebao da dođe ranije. Veći deo svoje statistike upisivao je nakon ulaska sa klupe, pa je tako u domaćem prvenstvu na sedam utakmica upisao dva gola i jednu asistenciju, dok je u kupu na dva nastupa zabeležio jednu asistenciju.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

On je dosta i nastupao tokom ove polusezone. U domaćem prvenstvu je zabeležio 11 nastupa, upisavši jedan gol i dve asistencije, dok je u okviru kupa na dve utakmice dao jedan gol. Za razliku od Simića i Pavkov, Aleksa je imao i četiri nastupa u Ligi Evrope, ali bez konkretnog učinka.

Na samom kraju tu je i igrač koji se najviše naigrao od pomenute četvorice. U pitanju je povremeni kapiten Crvene zvezde, Marko Gobeljić. Desni bek je u prvenstvu odigrao 14 utakmica i tokom tih nastupa zabeležio dve asistencije, u Ligi Evrope je na tri utakmice zabeležio jednu asistenciju, dok je u Kupu bez učinka.

Videćemo da li će sva trojica uspeti biti prodani i ako hoće, gde.

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter