0
Evropske lige

FOTO: YouTube screenshot

ZAHA ZATRESAO MREŽU, ALI BARNS JE SPREČIO IZNENAĐENJE: Uzbudljiv meč u Londonu!

Objavljeno: 28.12.20 u 18:16

Izabranici trenera Roja Hodžsona nisu uspeli da sačuvaju prednost!

U okviru 16. kola Premijer lige Engleske, Kristal Palas je u Londonu ugostio ekipu Lestera. Meč je završen rezultatom 1:1.

Prvi su do prednosti mogli gosti! Keleči Ihenačo je bio neprecizan sa bele tačke u 19. minutu utakmice! Reprezentativac Nigerije je propustio lepu priliku da ‘Lisicama’ donese prednost u ranoj fazi prvog dela igre.

Igrači Lestera su  kontrolisali posed lopte, ali do kraja prvog poluvremena nije bilo promene rezultata.

PROČITAJTE JOŠ: ODLOŽEN DERBI KOLA PREMIJER LIGE: Porastao broj zaraženih u Mančesteru!

U drugom poluvremenu je bilo veoma interesantno! Nije su dugo čekalo na pogodak! Prva zvezda tima iz glavnog grada Engleske Vilfrid Zaha, zatresao  je mrežu golmana Šmajhela u 58. minutu meča. U ulozi asistenta našao se Andros Tausend.

Izgledalo je da će domaći uspeti da sačuvaju prednost i ostvare veliki trijumf, ali je Harvi Barns rešio da razočara sve navijače Kristal Palasa.

Mladi vezista je postigao pogodak nakon asistencije iskusnog Džonija Evansa. Ispostavilo se da je Barns golom u 83. minutu postavio i konačan rezultat.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter