0
Košarka

FOTO: YouTube screenshot

POL DŽORDŽ SE OGLASIO NAKON VELIKE BRUKE I ISTORIJSKOG PORAZA: ‘Preuzimam punu odgovornost’

Objavljeno: 28.12.20 u 18:47

Los Anđeles Klipersi su u nedelju doživeli najveći poraz u istoriji kluba!

Klipersi su na svom terenu ugostili Dalas Maverikse. Ishod duela je svima poznat! Dalas je ‘razbio’ domaći tim i meč je završen rezultatom 73:124.

Mnogi bi rekli da je ova utakmica prava tema za čuvenu rubriku ‘verovali ili ne’, ali istina je da je jedan od glavnih kandidata za trofej ovako ubedljivo poražen na svom terenu.

Nakon teške noći za sve u klubu, oglasio se i Pol Džordž kao jedan od lidera u ekipi.

-Preuzimam puno odgovornost za ovo-  rekao je reprezentativac SAD-a koji je meč završio sa 15 postignutih poena. Džordž je užasno šutirao i meč je završio sa 0/6 za tri poena.

PROČITAJTE JOŠ: NBA LIGA: Noć za istoriju, Dalas uništio Kliperse na krilima fenomenalnog Dončića – na poluvremenu imali ‘plus 50’

-Teško je igrati posle Božića. Uživao sam u jučerašnjem danu, pošto smo na dan Božića bili na putu, i bilo je teško doći spreman za ovu utakmicu. Verujem da je to glavni razlog što smo odigrali na ovaj način- zaključio  je bek Klipersa

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter