0
Evrokupovi

POKETINO POSLAO ‘SPISAK ŽELJA DEDA MRAZU’: Evo koja tri igrača želi odmah u Parizu!

Objavljeno: 28.12.20 u 13:19

Novi trener ‘pariskih buržuja’ već je doneo spisak želja!

Ono što se otprilike i očekivalo, ozvaničeno je, a to je dolazak Maurisija Poketina na klubu Pari Sen Žermena! Francuski klub otpustio je Tomasa Tuhela zbog kako kažu sporne izjave.

Bilo kako bilo, novi šef stručnog štaba je tu i već ima nove zahteve. Na njegovom spisku želja nalaze se tri igrača, a reč je o: Dele Aliju, Kristijanu Eriksenu i Paolu Dibali!

Kada govorimo o Aliju, to je ‘saga’ koja traje još od prošlog prelaznog roka i postavlja se pitanje ko ima više strpljenja? Totenhem da odbija ili PSŽ da nudi?

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Tu je još jedan igrač koji je sa Poketinom stvarao istoriju Totenhema, a to je iskusni danski vezista Kristijan Eriksen. PSŽ pokušava da dogoviri ‘trejd’ Eriksena u zamenu za Paredesa koji je već neko vreme na izlaznim vratima kluba.

I kao ‘vlažan san’ svih u Parizu pominje se Dibala. Međutim, da priča je najmanje realna, jer kako javljaju kolege iz Italije, Ronaldu se bliži odlazak iz Juventusa, pa se očekuje da Dibala bude prva zvezda tima.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter