0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: KK FMP

‘NOVI JOKIĆ’ ODUŠEVLJAVA SJAJNIM PARTIJAMA: Dok crno-beli priželjkuju transfer, zvezdaši iskoplai fotografiju koja dokazuje ‘da je njihov’

Objavljeno: 28.12.20 u 09:58

Dosadašnji deo ABA lige sjajnim partijama obeležio je centar Mege Filip Petrušev.

Sa prosečnim indeksom 27.7 u ovom delu sezone, momak koji je prošlog leta stigao sa Gonzage najkorisniji je igrač i lider je mladog tima koji vodi Vladimir Jovanović.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Nažalost u bravurama Petruševa gledaoci za sada zbog poznate situacije oko korona virusa mogu da uživaju samo preko malih ekrana. Zbog onog što pokazuje rado bi ga u svojim redovima videli i ‘večiti rivali’

I dok su navijači Partizana nedavno delili fotografije koja pokazuju da je pristalica njihovog tima, sada su crveno-beli pronašli jednu iz dana kada je nastupao za mlađe kateogrije kluba sa Malog Kalemegdana, a verovatno ni jednu ni drugi ne bi imali ništa protiv da ga vide u dresu voljenog tima.

Podsetimo, poslednji u nizu briljantnih poteza bila je trojka o tablu za pobedu Mege u Železniku na poslednjem meču u 2020. godini. Na 10 utakmica u ABA ligi ove sezone, on je u proseku beležio 23.3 poena i 8.2 skoka.

Zbog izuzetenih partija koje pruža nije ni čudo sto je Filip proglašen za najvećeg talenta naše košarke i dobio nadimak ‘novi Jokić’, a hoće li ponovo nositi crveno ili crno-beli dres ili odmah otići u NBA, ostaje da se vidi.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOT SPORTSKE VESTI (@_hotsport)

 

 

 

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter