0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: KK Partizan NIS

IZNENAĐUJUĆI TRANSFER NA JADRANU: Borac najavio Birčevića kao veliko pojačanje, a sada se rastali bez odigranog minuta – zbog novog kluba

Objavljeno: 28.12.20 u 09:40

Pre dve nedelje Stefan Birčević je najavljen kao veliko pojačanje čačanskog Borca, a svi pokraj Morave su redovali zbog velikog pojačanja.

Čelnici kluba su isticali da Borac jeste stvarao igrače tog kalibra, ali da ih do sada nije dovodio, međutim, neposredno pre nego što je trebalo da upiše prve minute u dresu Borca u meču ABA lige protiv Splita, Birčević je odlučio da napusti tim Marka Marinovića.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Nekadašnji reprezentativac je sa klubom imao ‘otvoreni’ ugovor, te je mogao da u slučaju dobre ponude isti raskine i napusti Čačak. To je on i iskoristio, a kako prenosi lokalni portal ‘morava.info’, Birčević se neposredno pred utakmicu otišao put Japana.

On če tako posle Metalca, Radničkog, Estudijantesa, Partizana, Istanbula, Banvita i Bona, karijeru nastaviti na Dalekom istoku.

Inače, Birčević i Borac jednostavno nisu imali sreće kada je debi u pitanju, pošto je iskusni košarkaš prve minute trebalo da upiše još prošlog vikenda. Tada je sa ekipom otputovao u Hrvatsku, ali je utakmica sa Zadrom odložena zbog nekoliko pozitivnih slučajeva korona virusa u domaćem timu.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOT SPORTSKE VESTI (@_hotsport)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter