4
Ostali sportovi

FOTO: Youtube screenshot

FILIP FILIPOVIĆ OGORČEN NA RTS: Umesto derbija, na programu Skupština Srbije! (FOTO)

Objavljeno: 28.12.20 u 20:40

Proslavljeni srpski vaterpolista bio je veoma razočaran.

VK Crvena zvezda je pobedila VK Partizan u polufinalu Kupa Srbije, rezultat je bio 9:7.

Veoma nezadovoljan posle uzbudljive utakmice prvog polufinala Kupa Srbije bio je Filip Filipović.

On je iskazao nezadovoljstvo, jer je po programskoj šemi  RTS trebao da prenosi derbi između Crvene zvezde i Partizana, ali je umesto toga puštena Skupština Srbije.

FOTO: Instagram

Hvala puno našem medijskom partneru! Radio televizija Srbije, vaše pravo da znate „sve“. – napisao je Filip Filipović na svom instagram profilu.

 

0
0

4 Komentara

  1. Jel to onaj filip filipovic koji nezakonito upao u Partizan falsificiranjem skupstine i koji zakljucava Mirka Bradajica u kancelariju i preti mu? filipe filipe mozda jesi igrac ali si nula od coveka sram te bilo.

    0
    0
    Odgovori
    • Za tvoju informaciju to je taj Filip Filipović koji na čelu sa Lazarevicem i Kuljacom oce da preda imovinu Partizana a ostave Partizanu dugove koje je uglavnom veliki Sole napravio a kome se vidim svi dive. Istina je što si napisao za Mirka a i da su napravili lažnu skupštinu od ljudi koji nisu bili ni članovi kluba a kamo li skupstine, a i falsificirali dokumente za što su podignute krivične prijave.
      Sve će se otkriti samo tad će biti kasno jer će Partizanu ostati samo dugovanja a miševi će se razbezati.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter