0
Fudbal

FOTO: Screenshot

DOBILI SMO PROMAŠAJ GODINE: Prijović se pošteno obrukao, evo zbog čega mu se smeje svet (VIDEO)

Objavljeno: 28.12.20 u 11:53

Aleksandar Prijović je ponovo centru pažnje, ovaj put zbog promašaja i priče o transferu u Aris.

Povremeni reprezentativac Srbije već dugo igra za Al Itihad u Saudijskoj Arabiji, sa ekipom je vezao tri remija, a poslednji je zabeležen protiv vodećeg Al Hilala.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Prijović je upravo na ovom meču bio u idealnoj poziciji da svom timu donese pobedu, ali to nije uspeo. On je sjajno krenuo u kontru, pretrčao sve protivničke igrače i samo gurnuo loptu kako bi pretrčao golmana Alvotajana, ali je preterao sa jačinom udarca.

Zato mu je lopta bežala u gol aut, a on nije mogao da stigne iako mu je sve bilo servirano, mreža je bila nebranjena. Ovaj snimak postao je pravi hit na društvenim mrežama, kao jedan od najvećih promašaja vikenda, a možda i ove godine.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели 433 (@433)

Inače pored gola, priča se o mogućem transferu Prijovića u Aris, a grčki mediji prenose da je napadač ušao u pregovore, što je izazvalo podeljene reakcije, jer je nosio dres PAOK-a, velikog rivala ovog kluba.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOT SPORTSKE VESTI (@_hotsport)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter