1
Fudbal

FOTO: Crvena zvezda

VELIKO POJAČANJE U KVALIFIKACIJAMA ZA MUNDIJAL: Bivši igrač i trener Crvene zvezde će biti pomoćnik selektora!

Objavljeno: 27.12.20 u 20:59

Bivši igrač i trener Crvene zvezde zauzima mesto prvog pomoćnika selektora reprezentacije Srbije!

Kako „Kurir“ javlja novom selektoru reprezentacije Srbije Draganu Stojkoviću Piksiju, prvi pomoćnik će biti proslavljeni igrač Crvene zvezde, Boško Đurovski.

Stojković i Đurovski su veliki prijatelji, poznaju se još iz igračkih dana, kada su krajem osamdesetih godina zajedno nastupali za Crvenu zvezdu.

Za vreme mandata Dragana Stojkovića kao predsednika Crvene zvezde, Đurovski je bio trener Zvezde 2007. godine, a kasnije su zajedno vodili tim u Nagoji.

Kurir se, pozivajući na izvor, navodi da će biti još dosta iznenađenja u reprezentaciji Srbije.

Boško Đurovski je u igračkoj karijeri nastupao za Crvenu zvezdu i Servet. Za reprezentaciju Jugoslavije je skupio 4 nastupa, dok je za Makedoniju odigrao 7 utakmica. Svoj trenerski put je počeo u Servetu, u više mandata je bio pomoćni trener u Zvezdi (1999 – 2002 i 2006 – 2007), Zvezdu je vodio 2007. i 2017. godine. Trenirao je još Radnički iz Obrenovca, Rad, Nagoju, Kjoto. Bio je i selektor fudbalske reprezentacije Makedonije (2013 2015).

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter