1
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: ABA liga

TEŽAK PORAZ CRVENE ZVEZDE: Dominantna igra i ubedljiv trijumf Igokee!

Objavljeno: 27.12.20 u 18:47

Domaćin je odigrao sjajnu utakmicu!

U okviru 12. kola ABA lige, Igokea je u Laktašima ugostila ekipu Crvene zvezde. Domaćin je ubedljivo slavio i meč je završen rezultatom 85:65.

Domaćin je napravio veliko iznenađenje! Od starta utakmice su krenuli u odličnom ritmu,a crveno-beli nisu uspeli da odgovore igrom.

Igokea je tokom celog duela imala odlične procente šuta, što nije bio slučaj kod gostujuće ekipe.

Deluje da je aktuelni šampion ABA lige u rezultatskoj krizi. Crveno-beli ne igraju ni približno onako kako se od njih očekuje,a i kako su igrali na startu sezone.

Trener Dejan Radonjić nije imao vremena za promene, a videćemo kako će to izgledati u narednim mečevima.

PROČITAJTE JOŠ: ČUVENI ARGENTINAC NAKON TRIJUMFA: ‘Imali smo odličnu energiju! To nas je dovelo do pobede’

Ekipa koju sa klupe predvodi Dragan Bajić je još jednom pokazala kvalitet i nagovestila borbu za neku od četiri najbolje pozicije u ABA ligi. Videćemo da li će tim iz Laktaša nastaviti sa sjajnim rezultatima u narednim mečevima.

Najefikasniji igrač u domaćoj ekipi bio je Karmajkl sa 14 poena. Klemons je dodao 13, a Talić je meč završio sa 11 poena.

U redovima ekipe sa Malog Kalemegdana Ognjen Dobrić je postigao 10 poena, a isti poenterski učinak ostvario je i Kori Volden.

0
0

1 Komentara

  1. Fmp1 namerno gubi od Igokee isto kao i juče fmp2 od Mege! Treba napakostiti Partizanu da ne bi na kraju bio bolji od Mege i Igokee i kao 4ti otišao na final4 ABA lige. Sramota je kako nameštaju utakmice 2 čovićeva kluba!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter