0
Evropske lige

FOTO: FK Partizan

VLADIMIR STOJKOVIĆ U ‘ODABRANOM’ DRUŠTVU: Golman Partizana dobija pivo od Mesija, a sve zbog ovog gola! (VIDEO)

Objavljeno: 26.12.20 u 09:45

Poznata kompanija za proizvodnju alkoholnih pića, ‘Budweiser’, nedavno je poslala 644 flaše piva na adrese golmana kojima je Lionel Mesi davao golove tokom svoje karijere u Barseloni!

Povod za to bio 644. gol Argentinca u dresu Barse čime je oborio rekord legendarnog Brazilca Pelea, a jedna od 160 adresa na koje je pivo stiglo jeste i ona sadašnjeg kapitena Partizana Vladimira Stojkovića.

Naime, 37-godišnji čuvar mreže je u sezoni 2008/09 branio za Hetafe u porazu od Barselone, a strelac jedinog gola bio je upravo Mesi. Inače, španski mediji su za taj meč Stojkovića okarakterisali kao jednog od najboljih igrača na terenu.

 

Bivši golman Almerije i Valensije Dijego Alveš je dobio najviše flaša piva – čak 21, dok je čuveni čuvar mreže Real Madrida, Iker Kasiljas, 17 puta puta vadio loptu iz mreže pred Mesijem.

Što se tiče srpskih golmana, pored Stojkovića, Argentinac je 11 puta savladao Marka Dmitrovića (Eibar) i jednom Vladana Kujovića (Levante).

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter