0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: Demetrius Jackson / NBA

STIŽE NOVI PLEJ U PARTIZAN: Bio jedan od najboljih plejeva u Americi, sada je na putu za Srbiju! (VIDEO)

Objavljeno: 26.12.20 u 15:10

U danu kada je najavljen odlazak Gordića, čini se da je poznata i njegova zamena!

Iz tabora košarkaškog kluba Partizana jutros je proizašla priča da je Nemanja Gordić na izlaznim vratima kluba, a šuška se i da će karijeru nastaviti u Mornaru! Logično pitanje je ko će ga zameniti?

Čini se da je i to poznato! Reč je o američkom plejmejkeru Demetrijusu Džeksonu.

Džekson je rodom iz Indijane, pohađao je koledž Notr Dam, nakon kog se uputio na NBA draft. Biran je kao 45. pik od strane Boston Seltiksa u kojima za godinu dana nije dobio preveliku šansu. Svoju sreću potražio je u Hjustonu i Filadelfiji, ali je samo nailazio na kartu za razvojnu ligu.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

On je u srednjoj školi važio za jednog od najboljih mladih potencijala Amerike, igrao je odlično, a prestižni skauti ‘preko bare‘ predviđali su mu sjajnu karijeru u najjačoj ligi sveta.

U svojoj poslednjoj sezoni na koledžu bio je u izabran u TOP 10 najboljih plejmejkera američkih koledža. Zašto se nije snašao u NBA ligi, mnogi pretpostavljaju da je u pitanju telo, i njegova visina od 185cm.

Nakon nove avanture u razvojnoj ligi, ovog puta sa filijalom Lejkersa, Džekson je odlučio da se oproba u Evropi, te je tako obukao dres Ritasa iz Vilnusa. Igra odlično od starta sezone i baš zato je zapao za oko čelnicima Partizana, koji su veoma ozbiljni u nameri da ga dovedu u svoje redove.

‘Šuška se’ da je stvar gotova, ali hajde da sačekamo.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter