0
Kladionica

SOCCER TIKET DANA: Sjajna ponuda za subotu, a ovo je naša dobitna kombinacija!

Objavljeno: 26.12.20 u 12:15

Odlična ponuda je u subotu, tu su najjače evropske lige, a mi smo sa našim beting partnerom Soccer kladionicom spremili nekoliko zanimljivih kombinacija.

13.30  Rendžers – Hibernijan

Dugo nije viđena dominacija neke ekipe na svom terenu od ove koju ima Džerardova (9-0-0), uz gol-razliku 31:1. Madervel je jedini tim koji je uz poraz na Ajbroksu stigao da postigne i gol. Hibernijan nije loš. Pozicionirani su u gornjem delu tabele, dok trener Džek Ros pokazuje naznake da postane vrstan stručnjak. Međutim, kada se kreće na put, a znate sve ovo što smo napisali u prve dve rečenice, sigurno vam samopouzdanje neće biti bitan adut.

Predlog: SP1 (2.25)

14.00 Briž – Eupen

Briž se u prošlom kolu našao na kolenima na svom stadionu protivGenta. Nije uspeo ni gol da postigne pa se istopila prednost koju je imao. Ima ubedljivo najbolju odbranu u ligi, ali napadači povremeno zakažu. Sada ne bi smeli. Eupen je u sjajnoj formi pošto na pet poslednjih susreta ima dve pobede i tri remija. Dve od tih utakmica odigrao je 4+. Ostvario je čak osam nerešenih rezultata.

Predlog: 1&I1+&II1+ (1.85)

16.15 Z. Varegem – Serkl Briž

Varegem je ekipa za izbegavanje u kladionici i najslabiji domaćin (1-2-6) u ligi. U stanju je da savlada u gostima Gent i Antverpen, ali i da izgubi na svom stadionu od Mehelena i Trujdena. Imaju najslabiju odbranu pa je to šansa očajnog Serkl Briža. Nanizao je pet poraza i to na utakmicama gde je viđeno po pet, šest i sedam golova! Na 17 utakmica nemaju nijedan nerešen rezultat, uz šest pobeda.

Predlog: 3+ (1.55)

20.45 Standard – St. Trujden

U Standardu su očajni jer ne pamte poslednju pobedu. Imali su dva remija, a onda su usledila tri poraza od kojih je najbolniji protiv Muskrona pre sedam dana. Pošto mu u u goste dolazi poslednjeplasirani tim, možda je vreme da se slavni klub pokrene. Trujden je u prošlom kolu pobedio u Varegemu i to mu daje dodatnu snagu. Iako je igrački inferiorniji od domaćina, učiniće sve da izbegne poraz.

Predlog: I1-3&II1-3 (1.95)

21.00 Šefild junajted – Everton

Nadali smo se da će Šefild uzeti bod Brajtonu i bili smo u pravu. Slično ponoviti sa zahuktalim Evertonom neće biti lako, ali nije neizvodljivo. Tri vezane pobede vratile su Anćelotija u vrh tabele. Međutim, zna se da je energija na Gudisonu kao balon i može preko noći splasnuti, pa onda sve krene naopako. Vajlderovi igrači su dobili malu dozu samopouzdanja, ali u važnom momentu. Očekjemo agresivnog i čvrstog domaćina, a tehnički stabilnog gosta koji će insistirati na posedu.

Predlog: I<II (2.05)

UKUPNA KVOTA 25.79 – ANALIZU MEČEVA I KVOTE OBEZBEDIO NAŠ BETING PARTNER SOCCERBET!

*Kvote su podložne promenama

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HOT SPORTSKE VESTI (@_hotsport)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter