0
Evropske lige

FOTO: Twitter

NE ŽELE DA RIZIKUJU: Fudbalerima Vulverhemptona zabranjeno da idu u prodavnicu!

Objavljeno: 26.12.20 u 11:10

Usled sve veće opasnosti od zaraze korona virusom, uprava Vulvehemptona je zabranila svojim fudbalerima da napuštaju svoje domove zarad odlaska u supermarket.

Jedina dva stadiona koja mogu i dalje da prime gledaoce su oni iz Liverpula. U Engleskoj je na snazi uglavnom najviši stepen karantina i zato nisu dozvoljena okupljanja na otvorenom, a takođe i fudbaleri imaju veliku mogućnost zaraze.

Nedavno su dva igrača Mančester Sitija dobila koronu, a kako bi to predupredili u Vulverhemptonu su se odlučili da svojim igračima zabrane odlazak u supermarket.

– Radi se o zaštiti.Od kada je počela pandemija, naši kuvari su napravili veliku kutiju stvari koje nam trebaju u najtežim trenucima pandemije, svi su to dobili. Kada je situacija bila bolja rekli smo igračima da mogu sami u kupovinu. Sada su nivoi uvećani i svi su zabrinuti. Igrači i njihove porodice ne moraju u supermarkete. Radi se o zaštiti. Mnogo ljudi brine o nama – rekao je trener Vulverhemptona Nuno Espirito Santo.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter