0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: KK Crvena zvezda

DEJAN RADONJIĆ PRED DEBI: ‘Koncentrisanom i odgovornom igrom do pobede!’

Objavljeno: 26.12.20 u 17:18

Nakon trenera Bajića i novi šef stručnog štaba Crvene zvezde se oglasio pred derbi kola ABA lige.

Crvena zvezda gostuje sutra od 17h ekipi Igokee u Laktašima, a evo šta kaže novi-stari trener Crvene zvezde, Dejan Radonjić.

‘Očekuje nas zahtevna utakmica protiv odličnog rivala Igokee, koji je svojim dosadašnjim igrama pokazao da može svakoga da pobedi u ABA ligi i da se nada visokom plasmanu u regionalnom takmičenju. Njihov skor i pozicija na tabeli nisu slučajnost, što govore i nastupi u FIBA Ligi Šampiona. Potrebno je da iskontrolišemo njihove najbolje igrače, i da dobrom koncentracijom i odgovornom igrom gradimo put do pobede.’ – rekao je Radonjić, a potom se nadovezao kapiten Lazić.

‘Očekuje nas teška utakmiica, Igokea igra odlično ove sezone u oba takmičenja. Sam pogled na tabelu, njihova pozicija i skor pozivaju na maksimalnu mobilnost. Imaju odličan tim i nekoliko izvanrednih individualaca koji mogu da naprave mnogo problema svakoj ekipi. Maksimalno ih uvažavamo, ali želimo da dođemo do bodova, i moraćemo da odigramo izuzetno borbeno i angažovano!’ – zaključio je Branko Lazić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter