0
Evropske lige

FOTO: FSS/printscreen

BOKSING DEJ DELIMIČNO ZANIMLJIV: Fudbalski horor na Krejven Kotidžu! (VIDEO)

Objavljeno: 26.12.20 u 17:54

Boksing dej nastavljen je od 16h u Londonu i Birmingemu!

Aston Vila – Kristal Palas

Duel u Birmingemu odigran je između dve veoma čvrste ekipe, Aston Vile i Kristal Palasa. Nije dobro počelo za goste iz Londona, jer je već u petom minutu gol za domaćina postigao Bertrand Traore. Vila je bila mnogo dominantnija tokom većeg dela prvog poluvremena.

U 24. minutu nije dosuđen kazneni udarac u korist Kristal Palasa, potvrdile su sudije iz VAR sobe. Bitan momenat današnjeg duela na ‘Vila Parku‘ je 39. minut kada Tajron Mings dobija žuti karton, da bi svega šest minuta kasnije zbog oštrog starta dobio još jedan žuti karton i bio isključen sa utakmice u 45. minutu susreta. Aston Vila je otišla na poluvreme sa golom više i igračem manje.

Iako se očekivao povratak gostiju, koji su imali igrača više, to se nije desilo. Dobra i stamena odbrana domaćina je izdržala, za šta je Aston Vila nagrađena u 66. minutu, kada je prednost poduplao Kortni Haus.

https://twitter.com/GoalRushh777/status/1342850225782857730

Aston Vila je do kraja još više povećala svoju prednost, pa je treći gol prednosti postigao El Gazi na asistenciju Votkinsa.

Utakmica je okončana pobedom Aston Vile 3:0.

Fulam – Sautempton

Jedna veoma sumorna i dosadna utakmica viđena je u prvom poluvremenu duela na Krejvin Kotidžu. Potpuno suprtono od duha ‘Boksing deja’ igrali su i domaći i gosti. U prvih 45. minuta jedino što je viđeno jeste žuti karton Bobija Rida u 38. minutu utakmice i to je sve.

Uzbuđenja nije preterano bilo ni u drugom poluvremenu, pogodak Šejna Longa potpuno opravdano je poništen zbog ofsajd pozicije u kojoj se našao iskusni napadač.

Da je rešeno da bude nerešeno, mogli smo videti u 86. minutu, kada je novi pogodak Sautemptona poništio VAR.

Utakmica je potpuno opravdano okončana bez golova i podelom bodova.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter