0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: ABA liga

BAJIĆ PRED DERBI KOLA: ‘Moramo da pokušamo odgovoriti favoritu!’

Objavljeno: 26.12.20 u 16:25

Radonjićev debi biće protiv svog starog znanca i prijatelja, trenera Igokee, gospodina Bajića.

27.12. od 17h u okviru 12. kola ABA lige, Igokea će dočekati košarkaše Crvene zvezde u Laktašima. Biće to ‘sudar’ dva tima koja se bore za sam vrh tabele, a nema sumnje da posebnu pažnju privlači debi trenera Radonjića, koji se pre nekoliko dana vratio u Crvenu zvezdu. Evo šta uoči susreta kaže trener Igokee, Dragan Bajić.

‘Očekuje nas u nizu još jedna teška utakmica sa jako kvalitetnim protivnikom kao što je Crvena zvezda. Pokušaćemo da odgovorimo favoritu koliko možemo u ovom momentu. Vremena za pripremu nemamo jer smo se bazirali da se što bolje odmorimo za utakmicu. Dobro je poznato u kakvim se problemima nalazimo kada su u pitanju povređeni igrači i koliko nam to otežava kada je u pitanju rotacija igrača i sam ritam naše igre, što se moglo videti drugom poluvremenu protiv Hapoela!’ – rekao je Bajić, a potom se nadovezao Talić.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

‘Kao što znamo, kod njih je došlo do promene trenera, gde će oni sigurno pokušati da se pokažu u najboljem svetlu i da podignu trenutnu formu“, rekao je Talić. Igramo na domaćem terenu i imamo svoje šanse. Verujem u svoju ekipu, ne bojimo se nikoga i sigurno da ćemo dati sve od sebe da dobijemo utakmicu, bez obzira što je sa druge strane jedna evroligaška ekipa kao što je Crvena zvezda!’ – zaključio je Talić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter