2
Domaći fudbal

FOTO: HotSport

ZVEZDAN TERZIĆ ČESTITAO SAŠI STEVANOVIĆU: „Moje srce bi bilo ispunjeno da ga vratimo na staze stare slave!“

Objavljeno: 25.12.20 u 11:25

Na sednici Skupštine OFK Beograda poverenje delegata je dobio nekadašnji golman OFK Beograda Saša Stevanović.

Prethnodnih dana se govorilo o mogućnosti da OFK Beograd postane Zvezdina filijala, a novoizabrani predsednik nije odbacio ovu opciju, naglasivši da bi bio lud da odbije pomoć „crveno-belih“ i Zvezdana Terzića.

Generalni direktor Crvene zvezde  je uputio čestitku Saši Stevanoviću zbog nove funkcije, a mi vam čestitku prenosimo u celosti.

– Ovim putem želim da Vam najiskrenije čestitam izbor za Predsednika UO OFK Beograd. Kao dugogodišnji igrač OFK Beograda Vi ste u najboljoj poziciji da razumete kako klub funkcioniše, koji su mu problemi i kako ih rešati. Iz svog ličnog iskustva, kao igrač OFK Beograda i njegov dugogodišnji funkcioner, najvažnija osobina koja mora da krasi nekoga ko se upušta u rukovođenje klubom, je velika ljubav. Ljubav prema njegovoj istoriji, uspesima, fanatičnoj omladinskoj školi, prema značaju među njegovim najvernijim navijačima i prema ljudima koji u njemu rade i koju su ostali verni klubu i u najtežim vremenima, kao što je ovo sada.

Želim Vam uspeh i napredak, koji će sigurno doći ukoliko Vi i svi koji budu u vašem timu, budete imali znanja, hrabrosti, energije, želje i strpljenja da se to ostvari. Takođe, bitna je i sposobnost da se u određenim momentima i rizikuje, da bi se pobedilo. Ja sam siguran da će to i biti. Mogu samo još da vam obećam svoju bezrezervnu podršku. OFK Beograd je moja mladost i moja druga kuća. Moje srce bi bilo ispunjeno da ga vratimo na staze stare slave, da, kao nekada, bude ponos Beograda i Beograđana – zaključio je generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOT SPORTSKE VESTI (@_hotsport)

0
0

2 Komentara

  1. Ako bude Pametan Sasa…da uzme u Upravi One koji su najbolji bili u OFK(… Matić-Simić-Bane-Jokic-Basa……) to je Ono Pravo i moguće-uz Pokic Zvezde i Terze’nn Srećno Sasa!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter