0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

SUKOB SA TRENEROM I RUŽNO PONAŠANJE NA AERODROMU: Zvezda se oglasila povodom priča o Kanginom odlasku

Objavljeno: 25.12.20 u 12:42

Prenosimo saopštenje sportskog direktora kluba.

Već danima se piše o sukobu veziste iz Gabona sa šefom stručnog štaba crveno-belih. Gelor Kanga je bio ljut na Dejana Stankovića, nakon njegove odluke da vezista napusti teren u drugom poluvremenu utakmice sa Slovanom u Liberecu.

Kanga je prvo započeo verbalni sukob sa Stankovićem, a zatim se posvađao i sa carinicima na aerodromu ‘Nikola Tesla’.

PROČITAJTE JOŠ: SADA JE ZVANIČNO: Centar se vratio u Crvenu zvezdu!

U prethodnom periodu se dosta pričalo o potencijalnom odlasku Gelora Kange iz redova aktuelnog šampiona Srbije, ali danas se oglasio sportski direktor kluba Mitar Mrkela.

-Povodom novih napisa da Gelor Kanga napušta Crvenu zvezdu želim još jednom da ponovim da on neće napustiti naš klub. Klub se već jednom zvanično oglasio po tom pitanju i jasno rekao da će Kanga biti kažnjen u skladu sa klupskim pravilnikom ali da njegov ostanak u Zvezdi nije sporan.

PROČITAJTE JOŠ: BIVŠI PRVAK EVROPE ŽELI ZVEZDU BORUSIJE: Spremni već na leto da isplate klauzulu iz ugovora!

Kanga nam je potreban kao igrac za sve velike izazove koji su pred nama. Razgovarali smo sa njim i boriće se za svoje mesto u timu i to svi zvezdaši treba da znaju. Sve dalje spekulacije na ovu temu dozivljavamo kao pokusaj destabilizacije naseg kluba – zaključio je Mrkela.

 

 

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter