0
Kladionica

SOCCER TIKET DANA: Petak nam donosi mečeve NBA lige, a ovo je naša dobitna kombinacija!

Objavljeno: 25.12.20 u 10:47

Pred nama je petak, ponuda je malo slabija, na repertoaru je NBA liga, a mi smo sa našim beting partnerom Soccer kladionicom spremili nekoliko zanimljivih kombinacija.

 12.30 Nasađi – Persepolis

Veliki Persepolis iz Irana je očajno počeo sezonu ako gledate samo tabelu jer ima osam bodova i drži 11. mesto. Međutim, ako pažjivije pogledate primetićete da je odigrao samo četiri utakmice (2-2-0). Zaostaje za liderom Gol Goharom pet bodova i ima tri meča manje. Za 360 minuta još uvek nije primio gol!Od stranaca u timu je samo Splićanin Božidar Radošević, koji nije ove sezone prvi izbor.

Predlog: SP2 (2.70)

 17.00 Altaj – Umranije

Kvota na Altaj jasno sugeriše da se očekuje pobeda domaćina u Drugoj ligi Turske. Oba tima su mečeve prethodnog kola igrali u ponedeljak, pa će verovatno biti malo umora. Altaj želi u plej-of i zato mu je izuzetno važno da ovde ne kiksne. Ima fenomenalnog prvog strelca lige Marka Paiksaoa iz Portugalije (11 pogodaka). Gostima je glavno oružje Hrvat Antonio Mršić.

Predlog: Ki1 (1.75)

 20.30 Milvoki Baks – Golden Stejt Voriors

Po imenima veliki okršaj dva tima koja bi mogli da na kraju sezone budu u samom vrhu svojih konferencija. Milvoki je ipak gazda na Istoku i to bi mogao da pokaže Stefu Kariju i drugovima iz Ouklenda, koji će morati da čekaju Kleja Tompsona da bi bili konkurentni u ovakvim mečevima. Baksi su mnogo više popunjeni na većini pozicija i zbog toga njima dajemo prednost.

Predlog: D +121.5 (1.88)

 22.30 Nju Orleans Sejnts – Minesota Vikings

Katolički je Božić, ali nema pauze u NBA ligi, već Amerikanci tradicionalno u nekoliko termina pružaju užitak u više sportova. U NFL šampionatu kolo će otvoriti Nju Orleans Sejntsi i Minesota Vajkinzi. Još uvek se pamti čudo u Mineapolisu od pre dve godine kada je Stefon Digs uhvatio loptu za tačdaun od pola terena u poslednjim sekundama plej-of duela. Međutim, Minesota više nema Digsa, a Nju Orleans ima mnogo jači tim i to bi trebalo da pokažu ove večeri.

Predlog: H1 -6.5 (1.85)

 

UKUPNA KVOTA 16,43 – ANALIZU MEČEVA I KVOTE OBEZBEDIO NAŠ BETING PARTNER SOCCERBET!

*Kvote su podložne promenama

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOT SPORTSKE VESTI (@_hotsport)

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter