0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

NOVO POJAČANJE CRVENE ZVEZDE: ‘Ako smo pobedili Liverpul koji je te sezone osvojio Ligu šampiona, sve je moguće’ (VIDEO)

Objavljeno: 25.12.20 u 15:10

Slavoljub Srnić je ponovo u crveno-belom!

Krilni napadač već duži vremenski period trenira sa aktuelnim šampionom Srbije, a sada je i zvanično ponovo postao član Crvene zvezde. Dejan Stanković je odlučio da angažuje bivšeg fudbalera Čukaričkog i Las Palmasa.

– Što se tiče emocija, za mene je Zvezda nešto posebno i osećam se kao da nisam ni odlazio iz kluba. Sve utakmice sam pratio, bio na vezi sa ljudima iz kluba i upućen u svaki detalj što se tiče svlačionice. Dakle – kao da sam bio tu sve vreme. Presrećan sam i daću sve od sebe da budem još bolji nego prethodna dva puta – počeo je Srnić.

Slavoljub kaže da je do dogovora sa klubom lako došlo.

PROČITAJTE JOŠ: ZVEZDA JE POTVRDILA: Dejan Radonjić i zvanično novi trener crveno-belih!

– Nijednog trenutka se nisam razmišljao oko povratka, bilo je samo pitanje da li sam potreban upravi i stručnom štabu. Ipak, svideo sam se treneru Stankoviću posle dve nedelje i već tada me je pitao da li želim da postanem, a ponavljam, nisam se razmišljao uopšte. Sigurno će mi značiti to što sam već trenirao sa timom, uvideo sam šta je ono što šef stručnog štaba želi i šta mogu da očekujem. Imponuje mi i što mi je stiglo mnogo poruka podrške od strane navijača kada su čuli da treniram sa Zvezdom i što im je drago što sam se vratio.

Srnić ima novogodišnju želju.

– Gol Kelnu je obeležio moju dosadašnju karijeru i naravno da bih voleo da to ponovim protiv Milana. Međutim, nek se bilo ko upiše u strelce, samo da prođemo i napravimo još jedno čudo. U Novoj godini bih upravo to poželeo navijačima, klubu i sebi – da napravimo iskorak protiv Milana koji je izvanredna ekipa i prođemo ih. Ako smo pobedili Liverpul koji je te sezone osvojio Ligu šampiona, sve je moguće – zaključio je Srnić.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter