0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: ABA liga

LUD MEČ I DRAMA U ŽELEZNIKU! FMP prokockao veliku šansu, Mega slavila posle produžetka! (VIDEO)

Objavljeno: 25.12.20 u 21:35

Košarkaši Mege savladali su FMP nakon velike drame i produžetka rezultatom 92:91!

Imali su domaći serijom 9:0 veliko vođstvo u produžetku, ali je Mega na krilima Filipa Petruševa i Jovana Novaka uspela da preokrene i slavi u dramatičnoj završnici.

Filip Čović je odigrao maestralnu partiju sa 26 poena i 10 asistencija, ali to nije bilo dovoljno da ‘panteri’ upišu pobedu.

U nekoliko trenutaka ovog meča delovalo da je FMP završio posao, ali na njihovu žalost ipak nisu uspeli da ostvare pobedu.

Najpre su nepotrebno meč odveli u produžetke (77:77), iako su na nešto manje od dva minuta do kraja meča imali dvocifrenu prednost (75:65), a zatim tamo pokazali dva lica.

Prvo je bilo Filipa Čovića, koji je maestralnom igrom stvorio prednost od devet poena (86:77), a drugo ostatka ekipe koja nije umela da igra bez njega. Nakon jedne Čovićeve izgubljene lopte on je napravio petu ličnu grešku.

Pogađali su trojke u produžetku Cerovina i Novak, bilo je važno polaganje Tepića, ali je Filip Petrušev trojkom definitivno prelomio duel i doneo svojoj ekipi bitnu pobedu.

U pobedničkoj ekipi Petrušev je postigao 25 poena, Simonović je dodao 17 uz 11 skokova, a Cerovina 11.

Kod FMP-a, pored Čovića koji je imao 26 uz 10 dodavanja, istakli su se Nenadić i Đorđević sa po 20 koševa.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter