0
Evropske lige

FOTO: Twitter

BOJAN KRKIĆ PIŠE ISTORIJU: Nekadašnji fudbaler Barselone blizu povratka u Evropu!

Objavljeno: 25.12.20 u 19:57

Španski fudbaler, Bojan Krkić, mogao bi da uđe u istoriju!

Nekadašnji napadač Barselone može da postane tek treći igrač koji će nastupati u svim ligama petice.

Trenutno je član Montreala, a već je poznato da saradnja neće biti obnovljena.

Kako navode francuski mediji Krkić se nalazi na mesti Sent Etjena. On je preko posrednika ponuđen ovom klubu koji traži napadača.

PROČITAJTE JOŠ: VELIKI PROBLEMI ZA REAL I ZIDANA: Brazilac van terena na duže vreme!

Prva želja ‘zelenih’ je bio napadač Lestera Islam Slimani, ali velika plata Alžirca predstavlja problem za upravu Sent Etjena.

U slučaju da Krkić pojača ovaj klub postaće tek treći fudbaler koji je igrao u svim ligama petica – engleskoj Premijer ligi, španskoj Primeri, italijanskoj Seriji A, nemačkoj Bundesligi i francuskoj Ligi 1.

To su do sada uspeli da urade samo rumunski napadač Florin Radučoj koji je tokom karijere igrao u Italiji za Bari, Veronu, Milan i Brešu, u Španiji za Espanjol, u Engleskoj za Vest Hem, u Nemačkoj za Štutugart i u Francuskoj za Monako.

Drugi je danski vezista Kristijan Poulsen, koji je u Engleskoj igrao za Liverpul, u Italiji za Juventus, u Španiji za Sevilju, u Nemačkoj za Šalke i u Francuskoj za Evijan.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter