1
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

ZVEZDA TRAŽI ALTERNATIVU ZA RODIĆA: Crveno-beli ‘pikirali’ dvojicu fudbalera!

Objavljeno: 24.12.20 u 12:58

Aktuelni šampion Srbije i jesenji prvak, Crvene zvezda, mogla bi da u zimskoj pauzi angažuje još nekoliko fudbalera.

Uprava kluba uveliko radi na dovođenju pojačanja, nedavno je na stadion ‘Rajko Mitić’ stigao Aksel Bakajoko, vraće se i Slavoljub Srnić, ali to nije sve.

Izgledno je da Dejan Stanković i saradnici traže još jednog igrača na mestu levog beka, a u igri su dva imena, Bojan Nastić iz BATE-a i Marko Jevremović iz Javora, prenosi ‘Sportski žurnal’.

Milan Rodić već dugo nema pravu alternativu, a sada je iz kluba otišao i Stefan Hajdin koji je bio jedini levi bek uz iskusnog Rodića.

Nastić je prvi pik, ima iskustva, igrao je u Vojvodini, da bi u septembru 2019. godine iz Genka prešao u redove ekipe iz Belorusije. Tokom ove sezone je na 29 utakmica postigao gol uz neverovatnih 11 asistencija, po čemu odskače od igrača na svojoj poziciji.

Procena je da bi mogao da košta milion evra, a poznato je da BATE i Crvena zvezda imaju dobru saradnju kroz ranije transfere, Mirka Ivanića i Luke Milunovića, ali i Nemanje Milića koji je otišao u beloruski klub.

Ukoliko Nastić ne bude mogao da dođe, Jevremović je dobra alternativa, jer je ove jeseni takođe bio odličan u ulozi asistenta, ima ih ukupno osam uz jedan postignut pogodak.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter