0
Evropske lige

FOTO: Twitter

TUHEL POKUŠAO DA SE ‘IZVUČE’: ‘Ljudi, šalio sam se’

Objavljeno: 24.12.20 u 14:20

Vest dana u svetu fudbala je otkaz koji je Tomas Tuhel dobio na klupi Pari Sen Žermena.

I dok se sležu utisci, glavna je tema razlog njegovog odlaska, a mnogi su procenili da je to zbog intervjua koji je dao za TV ‘Sport1’.

– U ovih šest meseci iskreno sam se pitao: Jesam li trener ili sportski političar, ministar sporta? Gde je moja uloga kao trenera u ovakvom klubu? Ponekad je posao izazovan jer na PSŽ utiče puno stvari koje nisu u interesu ekipe. Ja volim fudbal, a u ovom klubu ne radi se uvek o fudbalu. Tužan sam i jer se moji uspesi ne cene – izjavio je Tuhel i izazvao bes arapskih vlasnika kluba.

PROČITAJTE JOŠ: PARI SEN ŽERMEN OTPUSTIO TUHELA ZBOG SPORNE IZJAVE! Poznati argentinski trener menja Nemca na klupi Parižana!

Posle utakmice protiv Strazbura koju je dobio rezultatom 4:0 novinari su pitali Tuhela da se još jednom osvrne na taj intervju.

Ali, ovog puta Tuhel je pričao pomirljivo i istakao da je sve bila šala.

– Nisam govorio to o politici… Verujem da je pogrešno prevedeno. Pogledajte intervju. Rekao sam da je PSŽ poseban klub i veliki izazov. I da se ništa nije promenilo. Rečeno mi je da se radi emisija o nemačkim trenerima, a ne da dajem intervju za ‘Sport1’. Šalio sam se na nemačkom jeziku, prevod nije dobar. Ne možete prevoditi reč po reč. To je bila šala. I nisam dao dozvolu da se to objavi kao intervju – rekao je Tuhel.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter