0
Ostali sportovi

FOTO: Twitter screenshot

SRBIJA U PROBLEMU: Toni Đerano saopštio spisak, bez par bitnih igrača na Francusku i Grčku!

Objavljeno: 24.12.20 u 17:36

Selektor muške rukometne reprezentacije Srbije Toni Đerona skratio je spisak na 24 igrača na koja računa u utakmicama kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Okupljanje srpskih reprezentativaca je za tri dana u Sportskom centru FSS u Staroj Pazovi.  Na tom okupljanju neće biti nekih bitnih imena. Selektor je u izjavi za sajt Rukometnog saveza Srbije objasnio da iz porodičnih razloga će izostati Marko Vujin, Nemanja Zelenović, Vanja Ilić i Nemanja Ilić.

Srbija će igrati dvomeč sa Francuskom (5. januara u Zrenjaninu i 9. januara u Kreteju), a odmeriće snage još sa Grčkom 13. januara u Zrenjaninu.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Na spisku su:

Golmani: Todor Jandrić (Zagreb), Vladimir Cupara (Vesprem), Dejan Milosavljev (Berlin), Milan Bomaštar (Metaloplastika).

Leva krila: Mladen Šotić (Vojvodina), Miloš Grozdanić (Koburg).

Pivoti: Mijajlo Marsenić (Berlin), Živan Pešić (Nekse), Ivan Popović (Čurgo), Vuk Milenković (Slovenj Gradec).

Desna krila: Vukašin Vorkapić (Metaloplastika), Bogdan Radivojević (Pik Seged).

Bekovi: Milan Vukovljak (Vojvodina), Ilija Abutović (Raj Neker Leven), Stefan Dodić (Metalurg), Petar Đorđić (Benfika), Lazar Kukić (Benfika), Stefan Petrić (Partizan), Aleksa Kolaković (San Rafael), Nemanja Obradović (Zagreb), Petar Nenadić (Vesprem), Milan Milić (Nant), Miloš Orbović (Motor), Jovica Nikolić (Vojvodina).

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter